Girişimci kadınlar ve esnaflar dijital dünyada devleşiyor

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2023 - 13:35, Güncelleme: 21.12.2023 - 12:34 1008+ kez okundu.
 

Girişimci kadınlar ve esnaflar dijital dünyada devleşiyor

Girişimci kadınlar ve esnaflar dijital dünyada devleşiyor
Merkezefendi Belediyesi’nin, yerel ekonomiyi canlandırmak amacıyla Good4Trust iş birliğinde hayata geçirdiği ‘Merkez Çarşısı’nda, üreticiler ve esnaflar satışlarını gerçekleştiriyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkez Çarşısı uygulaması ile girişimci kadın ve esnaflarımızı dijital dünyaya taşıyoruz” dedi.Girişimci kadınların ve esnafın her zaman yanında olan Merkezefendi Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi ve Good4Trust iş birliğinde hayata geçirilen ‘Merkez Çarşısı’nda girişimci kadınların çalışma hayatına katılması, iş yaşamlarında daha aktif rol alması ve esnafın dijital dünyaya ayak uydurması sağlanıyor. Başvuruların devam ettiği ‘Merkez Çarşısı’nda satışlar aktif olarak gerçekleştiriliyor. Üreticilere, ‘E-Ticaret’ sitesi üzerinden nasıl satış yapabilecekleri, ürün pazarlama, sosyal medyanın etkin kullanılması, tasarım ve fotoğraf çekimi konusunda da çevrimiçi ve yüz yüze toplantılar ve dersler veriliyor.“Üreticilerimize her türlü desteği sağlıyoruz”Girişimci kadınların hayallerini birer birer gerçekleştirdiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Yerel ekonomiye, esnafa, kadın üreticilere ve girişimcilerimize her zaman destek olmayı sürdürüyoruz. 8 Kasım 2022’de E-Ticaret sitemiz Merkez Çarşısı ile kadınlarımızın dijital dünyaya olan yollarını açtık. Üreticilerimiz bu E-Ticaret sitemizde ürünlerini kolaylıkla satabiliyor. Birbirinden farklı birçok ürünün yer aldığı Merkez Çarşısı’ndaki üreticilerimize her türlü desteği sağlamaya devam ediyoruz. Bu projemizi hayata geçirdiğimiz için son derece mutluyuz. Merkez Çarşısı’na üye olan her bir girişimci kadınımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Girişimci kadınlar ve esnaflar dijital dünyada devleşiyor
Merkezefendi Belediyesi’nin, yerel ekonomiyi canlandırmak amacıyla Good4Trust iş birliğinde hayata geçirdiği ‘Merkez Çarşısı’nda, üreticiler ve esnaflar satışlarını gerçekleştiriyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkez Çarşısı uygulaması ile girişimci kadın ve esnaflarımızı dijital dünyaya taşıyoruz” dedi.

Girişimci kadınların ve esnafın her zaman yanında olan Merkezefendi Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi ve Good4Trust iş birliğinde hayata geçirilen ‘Merkez Çarşısı’nda girişimci kadınların çalışma hayatına katılması, iş yaşamlarında daha aktif rol alması ve esnafın dijital dünyaya ayak uydurması sağlanıyor. Başvuruların devam ettiği ‘Merkez Çarşısı’nda satışlar aktif olarak gerçekleştiriliyor. Üreticilere, ‘E-Ticaret’ sitesi üzerinden nasıl satış yapabilecekleri, ürün pazarlama, sosyal medyanın etkin kullanılması, tasarım ve fotoğraf çekimi konusunda da çevrimiçi ve yüz yüze toplantılar ve dersler veriliyor.

“Üreticilerimize her türlü desteği sağlıyoruz”
Girişimci kadınların hayallerini birer birer gerçekleştirdiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Yerel ekonomiye, esnafa, kadın üreticilere ve girişimcilerimize her zaman destek olmayı sürdürüyoruz. 8 Kasım 2022’de E-Ticaret sitemiz Merkez Çarşısı ile kadınlarımızın dijital dünyaya olan yollarını açtık. Üreticilerimiz bu E-Ticaret sitemizde ürünlerini kolaylıkla satabiliyor. Birbirinden farklı birçok ürünün yer aldığı Merkez Çarşısı’ndaki üreticilerimize her türlü desteği sağlamaya devam ediyoruz. Bu projemizi hayata geçirdiğimiz için son derece mutluyuz. Merkez Çarşısı’na üye olan her bir girişimci kadınımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.