Çameli’nde tarımsal ve sulama yatırımları değerlendirildi

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2023 - 13:48, Güncelleme: 07.11.2023 - 09:21 1499+ kez okundu.
 

Çameli’nde tarımsal ve sulama yatırımları değerlendirildi

Çameli’nde tarımsal ve sulama yatırımları değerlendirildi
DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilçede devam eden tarımsal ve sulama yatırımları hakkında görüşmeler gerçekleştirdi.Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürü Sezayi Özdemir, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede ilçe genelindeki arazilerde devam eden tarımsal çalışmalar ile ilçede yürütülmekte olan ve planlanan tarımsal projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.Başkan Arslan bu görüşmenin ardından Devlet Su İşleri Denizli Şubesi Müdürü Kemal Özsoy ve yapımı devam eden Cumaalanı Göledinin yüklenici firmasının sahibi Serhat Bilgin’i makamında ağırladı.Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Arslan, “Çameli’mizin içme ve sulama suyu hakkında planlanan DSİ projeleri ve doğal kaynaklarımızın oluşturduğu su havzaları hakkında istişareler gerçekleştirdik. Devlet Su İşleri Denizli Şubesi Müdürümüz Kemal Özsoy ve Cumaalanı Göledimizin yüklenici firması sahibi Serhat Bilgin’e ziyaretleri ve ilçemize hizmetleri için teşekkür ederiz” dedi.
Çameli’nde tarımsal ve sulama yatırımları değerlendirildi
DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilçede devam eden tarımsal ve sulama yatırımları hakkında görüşmeler gerçekleştirdi.

Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürü Sezayi Özdemir, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede ilçe genelindeki arazilerde devam eden tarımsal çalışmalar ile ilçede yürütülmekte olan ve planlanan tarımsal projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Başkan Arslan bu görüşmenin ardından Devlet Su İşleri Denizli Şubesi Müdürü Kemal Özsoy ve yapımı devam eden Cumaalanı Göledinin yüklenici firmasının sahibi Serhat Bilgin’i makamında ağırladı.

Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Arslan, “Çameli’mizin içme ve sulama suyu hakkında planlanan DSİ projeleri ve doğal kaynaklarımızın oluşturduğu su havzaları hakkında istişareler gerçekleştirdik. Devlet Su İşleri Denizli Şubesi Müdürümüz Kemal Özsoy ve Cumaalanı Göledimizin yüklenici firması sahibi Serhat Bilgin’e ziyaretleri ve ilçemize hizmetleri için teşekkür ederiz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.