VATAN PARTİSİ ADAYI GÜLEÇ BEYAĞAÇ'TA

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2019 - 14:46, Güncelleme: 01.03.2019 - 14:46 4235+ kez okundu.
 

VATAN PARTİSİ ADAYI GÜLEÇ BEYAĞAÇ'TA

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç seçim çalışmaları çerçevesinde gittiği Beyağaç halkına müjde verdi. Güleç Beyağaç’ta Tarımsal Organize Sanayi Bölgesi kuracaklarını söyledi.
Vatan Partisi Beyağaç Belediye Başkan adayı Sıddık Ertürk ile ilçede Esnaf ve Pazar yeri ziyaretleri yapan Güleç Beyağaç’ı kalkındırmak için coğrafyanın buraya sağladığı avantajdan yararlanmak gerektiğini belirtti. Güleç, Vatan Partisinin tüm kente yönelik hazırladığı “Tarımsal Organize Sanayi Bölgeleri” projesi var, bu projede Denizli’yi 9 Tarımsal OSB’ye ayırdık. Bu Tarımsal OSB’lerden yedincisi Beyağaç’ta kurulacak olan “Ağaç İşleme ve Mobilya OGB” dir. Mobilya deyince akla Ankara siteler ve Kayseri gelmektedir. Bundan böyle bunların yanına bir de Beyağaç eklenecek dedi. KARTAL GÖLÜ CAZİBE MERKEZİ OLACAK! Kartal Gölü Anıt Orman gibi bir zenginliği bulunan Beyağaç’ın bunu da değerlendirmesi gerektiğini söyleyen Güleç buraları Doğa bilimcileri ve doğaseverler için cazibe merkezi haline getireceklerini ancak koruma çalışmalarından da taviz vermeyeceklerini belirtti.
Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç seçim çalışmaları çerçevesinde gittiği Beyağaç halkına müjde verdi. Güleç Beyağaç’ta Tarımsal Organize Sanayi Bölgesi kuracaklarını söyledi.

Vatan Partisi Beyağaç Belediye Başkan adayı Sıddık Ertürk ile ilçede Esnaf ve Pazar yeri ziyaretleri yapan Güleç Beyağaç’ı kalkındırmak için coğrafyanın buraya sağladığı avantajdan yararlanmak gerektiğini belirtti. Güleç, Vatan Partisinin tüm kente yönelik hazırladığı “Tarımsal Organize Sanayi Bölgeleri” projesi var, bu projede Denizli’yi 9 Tarımsal OSB’ye ayırdık. Bu Tarımsal OSB’lerden yedincisi Beyağaç’ta kurulacak olan “Ağaç İşleme ve Mobilya OGB” dir. Mobilya deyince akla Ankara siteler ve Kayseri gelmektedir. Bundan böyle bunların yanına bir de Beyağaç eklenecek dedi.

KARTAL GÖLÜ CAZİBE MERKEZİ OLACAK!

Kartal Gölü Anıt Orman gibi bir zenginliği bulunan Beyağaç’ın bunu da değerlendirmesi gerektiğini söyleyen Güleç buraları Doğa bilimcileri ve doğaseverler için cazibe merkezi haline getireceklerini ancak koruma çalışmalarından da taviz vermeyeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.