VARLIKER'DEN ADAYLIK AÇIKLAMASI

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2018 - 10:15, Güncelleme: 09.10.2018 - 10:25 2847+ kez okundu.
 

VARLIKER'DEN ADAYLIK AÇIKLAMASI

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker'den adaylık açıklaması.
  Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde CHP'de adaylık için ismi geçen isimlerden ilçe Başkanı Tolga Varlıker'den açıklama geldi. Varlıker açıklamasında tartışmalara son noktayı koydu. Varlıker'in basın açıklaması: Son dönemde özellikle örgütümüzden gelen “Merkezefendi Belediye Başkan Adayı” olmam yönündeki yoğun talep ve yansımalarından kaynaklanan “Kesin aday olur. İlçe Başkanlığından istifa eder” gibi erken yapılmış yorumlar bir süredir kamuoyunu meşgul etmektedir. Hemen belirtmeliyim ki, kesinlikle böyle bir düşüncem yoktur. Merkezefendi kongresinde örgütün başkanı olarak yetki aldım. Bu sorumluluk içinde 2019’da Merkezefendi Belediyesi'ni CHP’nin kazanması için yönetim kadrolarımızla, üyelerimiz ve seçmenlerimizle birlikte seçimlere odaklandık. Merkezefendi Belediyesi'ni kazanan bir örgütün başkanı olmak benim açımdan çok daha önemlidir, çok daha anlamlıdır. Gurur ve onur vericidir. Bizim için gün seçimler için seferber olma, hedefe ulaşmak için güç birliği ve sinerji yaratma günüdür. Bu vesileyle teveccühlerinden ve desteklerinden dolayı başta yönetim kurulum ve örgütüm olmak üzere Cumhuriyet sevdalısı tüm güzel yürekli insanlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım
CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker'den adaylık açıklaması.

 

Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde CHP'de adaylık için ismi geçen isimlerden ilçe Başkanı Tolga Varlıker'den açıklama geldi. Varlıker açıklamasında tartışmalara son noktayı koydu.

Varlıker'in basın açıklaması:

Son dönemde özellikle örgütümüzden gelen “Merkezefendi Belediye Başkan Adayı” olmam yönündeki yoğun talep ve yansımalarından kaynaklanan “Kesin aday olur. İlçe Başkanlığından istifa eder” gibi erken yapılmış yorumlar bir süredir kamuoyunu meşgul etmektedir.

Hemen belirtmeliyim ki, kesinlikle böyle bir düşüncem yoktur. Merkezefendi kongresinde örgütün başkanı olarak yetki aldım. Bu sorumluluk içinde 2019’da Merkezefendi Belediyesi'ni CHP’nin kazanması için yönetim kadrolarımızla, üyelerimiz ve seçmenlerimizle birlikte seçimlere odaklandık.

Merkezefendi Belediyesi'ni kazanan bir örgütün başkanı olmak benim açımdan çok daha önemlidir, çok daha anlamlıdır. Gurur ve onur vericidir. Bizim için gün seçimler için seferber olma, hedefe ulaşmak için güç birliği ve sinerji yaratma günüdür.

Bu vesileyle teveccühlerinden ve desteklerinden dolayı başta yönetim kurulum ve örgütüm olmak üzere Cumhuriyet sevdalısı tüm güzel yürekli insanlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.