Vantrolog Dağtekin ve Marmelat Çocuklar Paü'de

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2018 - 12:31, Güncelleme: 11.12.2018 - 12:31 3656+ kez okundu.
 

Vantrolog Dağtekin ve Marmelat Çocuklar Paü'de

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Başhekimliği ve PAÜ Düşlerden Gülüşlere Topluluğu ile birlikte Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yataklı Servisi’nde düzenlediği etkinlikte Vantrolog Çiğdem Dağtekin ve Marmelat, tedavi gören çocuklarla buluşturdu.
Etkinliğe, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer başta olmak üzere PAÜ Hastaneleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yataklı Servisi’nde tedavi gören çocuklar ve aileleri ile birlikte hastane personeli katıldı. PAÜ Hastaneleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yataklı Servisi’nde tedavi gören çocuklar ile bir araya gelen Vantrolog Çiğdem Dağtekin’ın Marmelat ile birlikte sunduğu kukla gösterisi çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi gördü. Gösterinin sonunda, konuşma yapan PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, ‘‘Hastalarımıza sağlık hizmeti verirken bir yandan da sosyal ve psikolojik açıdan destek olmak ve moral vermek için bu tür faaliyetlere çok önem vermekteyiz. Bu anlamda gerçekleştirdiğimiz kaliteli projelerden biri oldu bu gösteri bizler için. Vantrolog Çiğdem Dağtekin ve Marmelat’ı Üniversitemiz Hastaneleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği’nde tedavi gören çocuklarımızla buluşturmak üzere en kısa zamanda yeniden ağırlamak isteriz.’’ şeklinde konuşarak teşekkürlerini sunan Başhekim Prof. Dr. Türkçüer, Vantrolog Çiğdem Dağtekin’e çiçek ve plaket takdim etti. Son olarak PAÜ Düşlerden Gülüşlere Topluluğu Üyeleri, Vantrolog Çiğdem Dağtekin’e destek ve katkılarından dolayı teşekkürlerini sunarak hediye takdim etti. VANTROLOG NEDİR? Vantrolog, gösteri amaçlı sesi kullanan kişinin sesin başka bir kaynaktan geldiğine inandırmasıdır. Ses, farklı ses kaynaklarından çıkıyormuş gibi algılanır. ... Sesi çıkarırken dudakları hareketsiz, böylece sesin başka bir kaynaktan çıktığı sanılmaktadır.
Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Başhekimliği ve PAÜ Düşlerden Gülüşlere Topluluğu ile birlikte Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yataklı Servisi’nde düzenlediği etkinlikte Vantrolog Çiğdem Dağtekin ve Marmelat, tedavi gören çocuklarla buluşturdu.

Etkinliğe, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer başta olmak üzere PAÜ Hastaneleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yataklı Servisi’nde tedavi gören çocuklar ve aileleri ile birlikte hastane personeli katıldı.

PAÜ Hastaneleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yataklı Servisi’nde tedavi gören çocuklar ile bir araya gelen Vantrolog Çiğdem Dağtekin’ın Marmelat ile birlikte sunduğu kukla gösterisi çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi gördü.

Gösterinin sonunda, konuşma yapan PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, ‘‘Hastalarımıza sağlık hizmeti verirken bir yandan da sosyal ve psikolojik açıdan destek olmak ve moral vermek için bu tür faaliyetlere çok önem vermekteyiz. Bu anlamda gerçekleştirdiğimiz kaliteli projelerden biri oldu bu gösteri bizler için. Vantrolog Çiğdem Dağtekin ve Marmelat’ı Üniversitemiz Hastaneleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği’nde tedavi gören çocuklarımızla buluşturmak üzere en kısa zamanda yeniden ağırlamak isteriz.’’ şeklinde konuşarak teşekkürlerini sunan Başhekim Prof. Dr. Türkçüer, Vantrolog Çiğdem Dağtekin’e çiçek ve plaket takdim etti.

Son olarak PAÜ Düşlerden Gülüşlere Topluluğu Üyeleri, Vantrolog Çiğdem Dağtekin’e destek ve katkılarından dolayı teşekkürlerini sunarak hediye takdim etti.

VANTROLOG NEDİR?

Vantrolog, gösteri amaçlı sesi kullanan kişinin sesin başka bir kaynaktan geldiğine inandırmasıdır. Ses, farklı ses kaynaklarından çıkıyormuş gibi algılanır. ... Sesi çıkarırken dudakları hareketsiz, böylece sesin başka bir kaynaktan çıktığı sanılmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.