VALİ BOZKURT VE ÇARDAK'I ZİYARET ETTİ

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2018 - 14:37, Güncelleme: 15.11.2018 - 15:47 3621+ kez okundu.
 

VALİ BOZKURT VE ÇARDAK'I ZİYARET ETTİ

Valimiz Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bozkurt ve Çardak ilçelerine gitti.
İlk olarak Çardak Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam V. Kerem Türker ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Sayın Vali, Kaymakam V. Kerem Türker’den ilçede gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.  Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Hasan Karahan Çardak OSB’de faaliyet gösteren İkiler Otomotiv Filtre, Çağ-Tek Kauçuk, Türkeli Ray Fabrikası ve Sanel Asansör Firmalarına ziyarette bulunarak yetkililerden İşletmelerin faaliyetleri ve 2019 yılı hedefleri hakkında bilgi aldı. Daha sonra Bozkurt ilçesine geçen Vali Hasan Karahan burada, 2018 yılı Mülkü İdare Amirleri Atama Kararı ile Bozkurt Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Hasan Sadebıyık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak ilçedeki kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Bozkurt Belediyesine geçen Vali Hasan Karahan Belediye önünde  Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve belediye personeli tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Belediye Başkanının makamına geçen Valimiz Hasan Karahan burada Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’ten Belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Hasan Karahan Bozkurt ilçe ziyaretinde, Bozkurt Meslek Yüksekokulu ziyaretinin ardından, Adalet Bakanlığı Bozkurt Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumunda kalan hükümlüleri topluma kazandırma amacıyla tekstil, dokuma, gıda ve resimden oluşan ürünlerin üretildiği atölyeleri de inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.    
Valimiz Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bozkurt ve Çardak ilçelerine gitti.

İlk olarak Çardak Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam V. Kerem Türker ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Sayın Vali, Kaymakam V. Kerem Türker’den ilçede gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

 Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Hasan Karahan Çardak OSB’de faaliyet gösteren İkiler Otomotiv Filtre, Çağ-Tek Kauçuk, Türkeli Ray Fabrikası ve Sanel Asansör Firmalarına ziyarette bulunarak yetkililerden İşletmelerin faaliyetleri ve 2019 yılı hedefleri hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Bozkurt ilçesine geçen Vali Hasan Karahan burada, 2018 yılı Mülkü İdare Amirleri Atama Kararı ile Bozkurt Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Hasan Sadebıyık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak ilçedeki kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Bozkurt Belediyesine geçen Vali Hasan Karahan Belediye önünde  Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve belediye personeli tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Belediye Başkanının makamına geçen Valimiz Hasan Karahan burada Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’ten Belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Hasan Karahan Bozkurt ilçe ziyaretinde, Bozkurt Meslek Yüksekokulu ziyaretinin ardından, Adalet Bakanlığı Bozkurt Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumunda kalan hükümlüleri topluma kazandırma amacıyla tekstil, dokuma, gıda ve resimden oluşan ürünlerin üretildiği atölyeleri de inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.