ÜZÜMLERİN ARASINDA KENEVİR BAHÇESİ!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2018 - 12:02, Güncelleme: 11.07.2018 - 12:02 3295+ kez okundu.
 

ÜZÜMLERİN ARASINDA KENEVİR BAHÇESİ!

Denizli'nin Çivril ilçesinde üzüm bağına düzenlenen operasyonda, 108 kök Hint keneviri ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı.
Uyşturucu ticaretinin önlenmesi adına gerçekleştirilen operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Uyuşturucu maddesi olan kenevir bahçesine operasyon düzenlendi ve bu kez tarladan toplanamadan uyuşturucuya el konuldu. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Irgıllı Mahallesi'nde M.T'nin üzüm bağları arasında Hint keneviri yetiştirdiği ihbarı üzerine operasyon düzenledi. Operasyon sonrasında tarlaya ekim yaptığı tespit edilen ve mal sahibi olduğu öğrenilen M.T gözaltına alındı. M.T'nin üzüm bağında 108 kök Hint keneviri ele geçirildiği öğrenildi.  Jandarmada işlemleri devam eden M.T'nin bahçesindeki kenevirler sökülüp yakılarak imha edildi. AA
Denizli'nin Çivril ilçesinde üzüm bağına düzenlenen operasyonda, 108 kök Hint keneviri ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı.

Uyşturucu ticaretinin önlenmesi adına gerçekleştirilen operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Uyuşturucu maddesi olan kenevir bahçesine operasyon düzenlendi ve bu kez tarladan toplanamadan uyuşturucuya el konuldu. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Irgıllı Mahallesi'nde M.T'nin üzüm bağları arasında Hint keneviri yetiştirdiği ihbarı üzerine operasyon düzenledi. Operasyon sonrasında tarlaya ekim yaptığı tespit edilen ve mal sahibi olduğu öğrenilen M.T gözaltına alındı. M.T'nin üzüm bağında 108 kök Hint keneviri ele geçirildiği öğrenildi. 

Jandarmada işlemleri devam eden M.T'nin bahçesindeki kenevirler sökülüp yakılarak imha edildi.

AA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.