ULAŞIMDA AKSAMALAR YAŞANIYOR!

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2019 - 21:03, Güncelleme: 15.01.2019 - 21:14 3328+ kez okundu.
 

ULAŞIMDA AKSAMALAR YAŞANIYOR!

Ulaşımda aksamalar yaşanıyor!
DENİZLİ (AA) - Denizli-Antalya kara yolu Cankurtaran mevkisinde devam eden kar yağışı nedeniyle 1150 rakımlı Kazıkbeli Geçidi'nde bazı araçlar yolda kaldı.  Trafik ekipleri, meydana gelen kazalar nedeniyle ve yolda kalan araçların kaldırılması için Antalya'dan Denizli yönüne trafiği tek yönlü olarak kapattı.  Gökpınar Mahallesi Kelleci Kardeşler mevkisinde oluşturulan kontrol noktalarında da tır ve çekiciler bekletiliyor, zincirsiz araçların geçişine izin verilmiyor. Yolda kalan araçlara çekicilerle yardımcı olunuyor.
Ulaşımda aksamalar yaşanıyor!

DENİZLİ (AA) - Denizli-Antalya kara yolu Cankurtaran mevkisinde devam eden kar yağışı nedeniyle 1150 rakımlı Kazıkbeli Geçidi'nde bazı araçlar yolda kaldı. 

Trafik ekipleri, meydana gelen kazalar nedeniyle ve yolda kalan araçların kaldırılması için Antalya'dan Denizli yönüne trafiği tek yönlü olarak kapattı. 

Gökpınar Mahallesi Kelleci Kardeşler mevkisinde oluşturulan kontrol noktalarında da tır ve çekiciler bekletiliyor, zincirsiz araçların geçişine izin verilmiyor. Yolda kalan araçlara çekicilerle yardımcı olunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.