UĞUR OKULLARI'NDA TEMA VAKFI EĞİTİMİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2018 - 13:34, Güncelleme: 15.10.2018 - 13:34 2841+ kez okundu.
 

UĞUR OKULLARI'NDA TEMA VAKFI EĞİTİMİ

Tema Vakfı Pamukkale İlçe Sorumlusu Uzman Biyolog Nesrin Buluş, Denizli Uğur Okulları öğrencilerine, ...
Tema Vakfı Pamukkale İlçe Sorumlusu Uzman Biyolog Nesrin Buluş, Denizli Uğur Okulları öğrencilerine, sürdürülebilir yaşam ve ekolojik okur yazarlığı artırmak ve benimsetmek için Tema Vakfı ve Çevre Eğitim programları kapsamında sunum gerçekleştirdi. Toprakla birlikte dünya üzerindeki ekosistemi oluşturan su, orman, biyolojik çeşitlilik gibi tüm doğal varlıkların korunması ve insan kaynaklı iklim değişikliğine dair politikaların ve toplumsal bilincin oluşturulması için çalışmalar yapan Tema Vakfı Pamukkale İlçe Sorumlusu Uzman Biyolog Nesrin Buluş; geleceğimiz olan öğrencilerin bilinçlenmesi için gönüllülük esasına dayalı çevre eğitim programlarına devam edeceklerini bildirdi. Tarım alanları, çayır ve meraları korumak, geliştirmek, amacı dışında kullanılmasını önlemek, kendiliğinden yetişen doğal ormanları korumak, ağaçlandırma çalışmaları yaparak topluma ağaç sevgisi aşılamak, ana hedefleri olacağını Denizli Uğur Okulları öğrencilerine anlatarak, bilinçlendirdi. Denizli Uğur Okulları yönetimi sosyal sorumluluk projelerinin öğrencilerin geleceğine ışık tutacağını, yol göstereceğini, bu çerçeveden yola çıkarak öğrencilerinin çevre dostu olmaları yönünde bu tarz eğitimlerin çok yararlı olacağını bildirerek, Uzman Biyolog Nesrin Buluş'a teşekkür etti. Denizli Uğur Okulları olarak TEMA VAKFI'na destek olacaklarını bildirdi.
Tema Vakfı Pamukkale İlçe Sorumlusu Uzman Biyolog Nesrin Buluş, Denizli Uğur Okulları öğrencilerine, ...

Tema Vakfı Pamukkale İlçe Sorumlusu Uzman Biyolog Nesrin Buluş, Denizli Uğur Okulları öğrencilerine, sürdürülebilir yaşam ve ekolojik okur yazarlığı artırmak ve benimsetmek için Tema Vakfı ve Çevre Eğitim programları kapsamında sunum gerçekleştirdi.

Toprakla birlikte dünya üzerindeki ekosistemi oluşturan su, orman, biyolojik çeşitlilik gibi tüm doğal varlıkların korunması ve insan kaynaklı iklim değişikliğine dair politikaların ve toplumsal bilincin oluşturulması için çalışmalar yapan Tema Vakfı Pamukkale İlçe Sorumlusu Uzman Biyolog Nesrin Buluş; geleceğimiz olan öğrencilerin bilinçlenmesi için gönüllülük esasına dayalı çevre eğitim programlarına devam edeceklerini bildirdi. Tarım alanları, çayır ve meraları korumak, geliştirmek, amacı dışında kullanılmasını önlemek, kendiliğinden yetişen doğal ormanları korumak, ağaçlandırma çalışmaları yaparak topluma ağaç sevgisi aşılamak, ana hedefleri olacağını Denizli Uğur Okulları öğrencilerine anlatarak, bilinçlendirdi.

Denizli Uğur Okulları yönetimi sosyal sorumluluk projelerinin öğrencilerin geleceğine ışık tutacağını, yol göstereceğini, bu çerçeveden yola çıkarak öğrencilerinin çevre dostu olmaları yönünde bu tarz eğitimlerin çok yararlı olacağını bildirerek, Uzman Biyolog Nesrin Buluş'a teşekkür etti. Denizli Uğur Okulları olarak TEMA VAKFI'na destek olacaklarını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.