ÜCRETSİZ OTOPARKLAR GELİYOR

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2019 - 12:41, Güncelleme: 12.03.2019 - 12:50 4033+ kez okundu.
 

ÜCRETSİZ OTOPARKLAR GELİYOR

Saadet Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı Sevil Aktaş, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine ilişkin yaptığı ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların en büyük sıkıntılarının otopark olduğuna değinerek, çok sayıda şikayet aldıklarını söyledi. Aktaş, otopark sorununun çözümünü ücretsiz otoparkta buldu.
Ulus Caddesinde vatandaşlarla kucaklaşan Saadet Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı Sevil Aktaş, Pamukkale Belediyesinde israftan kaçınan ve üreten bir belediyecilik anlayışının olacağına vurgu yaptı. Pamukkaleli vatandaşlar tarafından takdir toplayan Saadet Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı Sevil Aktaş, Pamukkale’ye kadın ele değerek belediyenin kapılarının her zaman ve herkese açık olacağını söyledi. Pamukkale’deki esnafların otopark sorunundan şikayetçi olduğunu söyleyen Aktaş, “ Pamukkele’mizde ilk çözüm üreteceğimiz konulardan bir tanesi otopark sorununu ortadan kaldırmak olacaktır. İnşa edeceğimiz yeni otoparklar ücretsiz olup vatandaşımızın cebini yakmayacak ve yolda yürüyen vatandaşlarımız kaldırımlarımızı rahatça kullanabilecek. Pamukkale ilçemizde hem otopark sayımız yetersiz hem de var olan otoparklarımızın fiyatları yüksektir. Vatandaşlarımızda çözümü araçlarını kaldırıma park ederek bulmaktadır. İş yerlerinin önüne park edilen araçlar iş yerlerinin önünü kapatarak müşteri sayısını azaltıyor ve iş yeri sahibinin ekonomisine zarar veriyor. Yaya vatandaşlarımız ise araç sahipleri araçlarını kaldırıma park ettiği için kaldırımları kullanamıyor. Çocuklu aileler içinde oldukça zor olan bu durumun en güzel çözümünü ücretsiz otoparkları Pamukkale’nin kilit noktalarına inşa ederek çözeceğiz” dedi.
Saadet Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı Sevil Aktaş, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine ilişkin yaptığı ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların en büyük sıkıntılarının otopark olduğuna değinerek, çok sayıda şikayet aldıklarını söyledi. Aktaş, otopark sorununun çözümünü ücretsiz otoparkta buldu.

Ulus Caddesinde vatandaşlarla kucaklaşan Saadet Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı Sevil Aktaş, Pamukkale Belediyesinde israftan kaçınan ve üreten bir belediyecilik anlayışının olacağına vurgu yaptı. Pamukkaleli vatandaşlar tarafından takdir toplayan Saadet Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı Sevil Aktaş, Pamukkale’ye kadın ele değerek belediyenin kapılarının her zaman ve herkese açık olacağını söyledi.

Pamukkale’deki esnafların otopark sorunundan şikayetçi olduğunu söyleyen Aktaş, “ Pamukkele’mizde ilk çözüm üreteceğimiz konulardan bir tanesi otopark sorununu ortadan kaldırmak olacaktır. İnşa edeceğimiz yeni otoparklar ücretsiz olup vatandaşımızın cebini yakmayacak ve yolda yürüyen vatandaşlarımız kaldırımlarımızı rahatça kullanabilecek. Pamukkale ilçemizde hem otopark sayımız yetersiz hem de var olan otoparklarımızın fiyatları yüksektir. Vatandaşlarımızda çözümü araçlarını kaldırıma park ederek bulmaktadır. İş yerlerinin önüne park edilen araçlar iş yerlerinin önünü kapatarak müşteri sayısını azaltıyor ve iş yeri sahibinin ekonomisine zarar veriyor. Yaya vatandaşlarımız ise araç sahipleri araçlarını kaldırıma park ettiği için kaldırımları kullanamıyor. Çocuklu aileler içinde oldukça zor olan bu durumun en güzel çözümünü ücretsiz otoparkları Pamukkale’nin kilit noktalarına inşa ederek çözeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.