Denizli OSB’de ’Filo kararları’ paneli gerçekleşti

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2023 - 13:48, Güncelleme: 07.11.2023 - 10:58 1600+ kez okundu.
 

Denizli OSB’de ’Filo kararları’ paneli gerçekleşti

Denizli OSB’de ’Filo kararları’ paneli gerçekleşti
Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Filo Kararları” paneli geniş bir katılımla gerçekleştirildi.Denizli OSB Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen panele Denizli’nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri katıldı. Şirketlerin filoları için en doğru kararı almalarını sağlayacak içeriklerin sunulduğu "Filo Kararları” etkinliği Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş ve ardından Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu’nun konuşmalarıyla başladı. Yatırım Finansman Direktörü Dr. Barış Esen moderatörlüğünde gerçekleşen panelde “Değişen Ekonomik Koşullarda Filo Kararları” konusu ile ilgili görüşler katılımcılarla paylaşıldı.Programın ikinci bölümünde ise "Elektrikli araçlar ve Türkiye Pazarı - Türkiye ve Dünya’da neler oluyor" ana başlıklı sunum ve konuyla ilgili soru-cevap kısmına geçildi. Sunumun ardından katılımcılar arasında yapılan mini yarışma ile hazırlanan sorulara verilen cevapları doğru bilen ilk 10 kişiye Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Denizli’de oynanacak maç için hediye bilet verildi.
Denizli OSB’de ’Filo kararları’ paneli gerçekleşti
Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Filo Kararları” paneli geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Denizli OSB Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen panele Denizli’nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri katıldı. Şirketlerin filoları için en doğru kararı almalarını sağlayacak içeriklerin sunulduğu "Filo Kararları” etkinliği Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş ve ardından Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu’nun konuşmalarıyla başladı. Yatırım Finansman Direktörü Dr. Barış Esen moderatörlüğünde gerçekleşen panelde “Değişen Ekonomik Koşullarda Filo Kararları” konusu ile ilgili görüşler katılımcılarla paylaşıldı.

Programın ikinci bölümünde ise "Elektrikli araçlar ve Türkiye Pazarı - Türkiye ve Dünya’da neler oluyor" ana başlıklı sunum ve konuyla ilgili soru-cevap kısmına geçildi. Sunumun ardından katılımcılar arasında yapılan mini yarışma ile hazırlanan sorulara verilen cevapları doğru bilen ilk 10 kişiye Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Denizli’de oynanacak maç için hediye bilet verildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.