Özgür Özel Denizli'ye geliyor... Ziyarette dikkat çeken ayrıntılar!

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.10.2023 - 22:50, Güncelleme: 13.10.2023 - 00:03 4815+ kez okundu.
 

Özgür Özel Denizli'ye geliyor... Ziyarette dikkat çeken ayrıntılar!

CHP’de değişim hareketinin öncülerinden olan Genel Başkan Adayı Özgür Özel Denizli’ye geliyor.
Genel seçimlerin ardından değişim rüzgârının estiği Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Genel Başkan Kemal Kılıçcaroğlu’nun en güçlü rakibi olarak gösterilen CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Özgür Özel Denizli’ye geliyor. Bu güne kadar birçok seçimde Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir numaralı ismi olan ancak 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin kaybedilmesinin ardından genel başkanlık koltuğuna oturmayı hedefleyen CHP grup başkan vekili Özgür Özel Denizli’ye gelecek. Özel’in Denizli programını CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan sosyal medya hesabından paylaştığı bir görselle duyurdu. YÜZYILIN DEĞİŞİM YOLCULUĞUNDA DENİZLİ’DEYİZ Tüm Türkiye’de nasıl sonuçlanacağı merakla beklenen CHP kurultayına sayılı günler kala Denizli’ye gelecek olan Özgür Özel’in Denizli programı, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan tarafından programa 1 gün kala sosyal medya hesabı üzerinden duyuruldu. Müjdat İlhan, facebook hikayesinde paylaştığı davet ilanı ile Özel’in Denizli’ye geleceğini CHP’lilere duyurdu. Kurultay’da değişim söylemleri ile dikkat çeken Ali Osman Horzum’un Özgür Özel’in Denizli ziyaretini açıktan desteklemeyip sosyal medya paylaşımlarında bulunmaması ise dikkatlerden kaçmadı. TOPLANTI MKM’DE DEĞİL, HALK EĞİTİM MERKEZİNDE 14 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’de Merkezefendi İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan toplantının Merkezefendi Belediyesine ait kültür merkezinde değil, daha küçük olan Pamukkale Halk Eğitim Merkezinde yapılacak olması akıllarda soru işareti yarattı. Genel Başkana tavrını her ilçe kongresinde dile getiren il başkanı Ali Osman Horzum bu ziyaret konusunda şu ana sessizliğini koruması dikkat çekti. İl kongresinin Merkezefendi Belediyesine ait Kongre ve Kültür Merkezinde yapılırken, Özel’in ziyaret toplantısının Halk Eğitim Merkezinde yapılacak olması Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın mevcut genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na desteği şeklinde yorumlandı. Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun ve mevcut diğer belediye başkanlarının bu ziyaret konusundaki sessizliği dikkat çekti.  
CHP’de değişim hareketinin öncülerinden olan Genel Başkan Adayı Özgür Özel Denizli’ye geliyor.

Genel seçimlerin ardından değişim rüzgârının estiği Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Genel Başkan Kemal Kılıçcaroğlu’nun en güçlü rakibi olarak gösterilen CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Özgür Özel Denizli’ye geliyor.

Bu güne kadar birçok seçimde Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir numaralı ismi olan ancak 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin kaybedilmesinin ardından genel başkanlık koltuğuna oturmayı hedefleyen CHP grup başkan vekili Özgür Özel Denizli’ye gelecek. Özel’in Denizli programını CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan sosyal medya hesabından paylaştığı bir görselle duyurdu.

YÜZYILIN DEĞİŞİM YOLCULUĞUNDA DENİZLİ’DEYİZ

Tüm Türkiye’de nasıl sonuçlanacağı merakla beklenen CHP kurultayına sayılı günler kala Denizli’ye gelecek olan Özgür Özel’in Denizli programı, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan tarafından programa 1 gün kala sosyal medya hesabı üzerinden duyuruldu. Müjdat İlhan, facebook hikayesinde paylaştığı davet ilanı ile Özel’in Denizli’ye geleceğini CHP’lilere duyurdu.

Kurultay’da değişim söylemleri ile dikkat çeken Ali Osman Horzum’un Özgür Özel’in Denizli ziyaretini açıktan desteklemeyip sosyal medya paylaşımlarında bulunmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

TOPLANTI MKM’DE DEĞİL, HALK EĞİTİM MERKEZİNDE

14 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’de Merkezefendi İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan toplantının Merkezefendi Belediyesine ait kültür merkezinde değil, daha küçük olan Pamukkale Halk Eğitim Merkezinde yapılacak olması akıllarda soru işareti yarattı.

Genel Başkana tavrını her ilçe kongresinde dile getiren il başkanı Ali Osman Horzum bu ziyaret konusunda şu ana sessizliğini koruması dikkat çekti.

İl kongresinin Merkezefendi Belediyesine ait Kongre ve Kültür Merkezinde yapılırken, Özel’in ziyaret toplantısının Halk Eğitim Merkezinde yapılacak olması Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın mevcut genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na desteği şeklinde yorumlandı.

Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun ve mevcut diğer belediye başkanlarının bu ziyaret konusundaki sessizliği dikkat çekti.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.