Çankır: Pamukkale’ye DERMAN olacağız

DENİZLİ SİYASET 29.12.2023 - 22:09, Güncelleme: 29.12.2023 - 22:46 1763+ kez okundu.
 

Çankır: Pamukkale’ye DERMAN olacağız

CHP Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan Çankır, Pamukkale ilçesinde çalmadık kapı bırakmıyor. Yaklaşık 4 yıldır Pamukkale’nin tüm mahallelerini tüm sokaklarını kapı kapı gezen Çankır, vatandaşların sorunlarını yerinde görüp tespitler yaparken, yaşlısından gencine tüm ilçe halkının yanında olmaya devam ediyor.
CHP Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Diş hekimi Gökhan Çankır, 31 Mart seçimleri kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Hergün farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Çankır, vatandaşlarla sohbet edip projelerini anlatıyor. “Pamukkale benim sevdam” diyerek yola çıktıklarını ve dünden bu güne her daim tüm renkleriyle huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı bir Pamukkale hayal ettiklerini, sadece seçim sürecinde değil yıllardır ilçe halkının yanında olduklarını ve yaşlısından - gencine tüm Pamukkale halkının yanında olmaya devam edeceğini söyledi. Bugün olduğu gibi yarında Pamukkale halkının çıkarları için çalışacaklarını kaydeden Çankır, "4 yıldır Pamukkalemiz için çalışıyoruz. Bizler bugün değil yıllardır sahadayız. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızla birlikteyiz. Onların sorunlarını çok iyi biliyoruz ve bu sorunları nasıl çözeceğimizi de biliyoruz. Hiçbir mahalleyi birbirinden ayırmadan, kimseyi ötekileştirmeden, sen-ben kavgasının yaşanmadığı ve tüm renkleriyle huzurlu insanların yaşadığı bir Pamukkale’yi hayal ediyorum. Bunun için yola çıktık ve tüm halkımızla birlikte bunu başaracağız.” Dedi.
CHP Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan Çankır, Pamukkale ilçesinde çalmadık kapı bırakmıyor. Yaklaşık 4 yıldır Pamukkale’nin tüm mahallelerini tüm sokaklarını kapı kapı gezen Çankır, vatandaşların sorunlarını yerinde görüp tespitler yaparken, yaşlısından gencine tüm ilçe halkının yanında olmaya devam ediyor.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Diş hekimi Gökhan Çankır, 31 Mart seçimleri kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Hergün farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Çankır, vatandaşlarla sohbet edip projelerini anlatıyor.

“Pamukkale benim sevdam” diyerek yola çıktıklarını ve dünden bu güne her daim tüm renkleriyle huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı bir Pamukkale hayal ettiklerini, sadece seçim sürecinde değil yıllardır ilçe halkının yanında olduklarını ve yaşlısından - gencine tüm Pamukkale halkının yanında olmaya devam edeceğini söyledi.

Bugün olduğu gibi yarında Pamukkale halkının çıkarları için çalışacaklarını kaydeden Çankır, "4 yıldır Pamukkalemiz için çalışıyoruz. Bizler bugün değil yıllardır sahadayız. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızla birlikteyiz. Onların sorunlarını çok iyi biliyoruz ve bu sorunları nasıl çözeceğimizi de biliyoruz. Hiçbir mahalleyi birbirinden ayırmadan, kimseyi ötekileştirmeden, sen-ben kavgasının yaşanmadığı ve tüm renkleriyle huzurlu insanların yaşadığı bir Pamukkale’yi hayal ediyorum. Bunun için yola çıktık ve tüm halkımızla birlikte bunu başaracağız.” Dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.