Bakan Ersoy’dan bilim, kültür ve sanat merkezine tam not

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2023 - 15:37, Güncelleme: 09.11.2023 - 12:02 1406+ kez okundu.
 

Bakan Ersoy’dan bilim, kültür ve sanat merkezine tam not

Bakan Ersoy’dan bilim, kültür ve sanat merkezine tam not
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Büyükşehir Belediyesinin Denizli’ye kazandırdığı, Ege’nin en büyük bilim, kültür ve sanat merkezi olan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ni inceledi.Bir dizi program için Denizli’ye gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege’nin en büyük bilim, kültür ve sanat merkezi olan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ni inceledi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı dev yatırımın inceleme gezisine, Bakan Ersoy’un yanı sıra Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve beraberindekiler eşlik etti.Başkan Zolan ilk olarak kongre merkezinin girişinde fotoğrafları bulunan Denizli Kayak Merkezi ve Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası yatırımlarını anlatarak, söz konusu tesislerin Denizli turizmine katkısından bahsetti.Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ni gezen Bakan Ersoy, 500, bin ve 2 bin kişilik devasa salonları inceleyerek dev yatırıma hayran kaldı. Denizli’ye kazandırdıkları kültür ve turizm yatırımları dolayısıyla Başkan Zolan’a teşekkür eden Bakan Ersoy, kısa süre Fatma Yıldız Salonu’nda 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü hazırlıkları ile ilgili çalışmaları izledi. Tesis hakkında Bakan Ersoy’a bilgi veren Başkan Zolan, ziyaretin sonunda hediye takdim etti. Bakan Ersoy’u ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını kaydeden Başkan Zolan, tesisin kentin bilim, kültür ve sanat merkezi olduğunu işaret ederek, her gün düzenledikleri etkinliklere binlerce vatandaşın akın ettiğini anlattı.
Bakan Ersoy’dan bilim, kültür ve sanat merkezine tam not
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Büyükşehir Belediyesinin Denizli’ye kazandırdığı, Ege’nin en büyük bilim, kültür ve sanat merkezi olan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ni inceledi.

Bir dizi program için Denizli’ye gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege’nin en büyük bilim, kültür ve sanat merkezi olan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ni inceledi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı dev yatırımın inceleme gezisine, Bakan Ersoy’un yanı sıra Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve beraberindekiler eşlik etti.

Başkan Zolan ilk olarak kongre merkezinin girişinde fotoğrafları bulunan Denizli Kayak Merkezi ve Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası yatırımlarını anlatarak, söz konusu tesislerin Denizli turizmine katkısından bahsetti.
Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ni gezen Bakan Ersoy, 500, bin ve 2 bin kişilik devasa salonları inceleyerek dev yatırıma hayran kaldı. Denizli’ye kazandırdıkları kültür ve turizm yatırımları dolayısıyla Başkan Zolan’a teşekkür eden Bakan Ersoy, kısa süre Fatma Yıldız Salonu’nda 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü hazırlıkları ile ilgili çalışmaları izledi. Tesis hakkında Bakan Ersoy’a bilgi veren Başkan Zolan, ziyaretin sonunda hediye takdim etti. Bakan Ersoy’u ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını kaydeden Başkan Zolan, tesisin kentin bilim, kültür ve sanat merkezi olduğunu işaret ederek, her gün düzenledikleri etkinliklere binlerce vatandaşın akın ettiğini anlattı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.