Denizli’de aday pazarlığında sürpriz sonuç

DENİZLİ SİYASET 15.12.2023 - 11:59, Güncelleme: 15.12.2023 - 12:16 2022+ kez okundu.
 

Denizli’de aday pazarlığında sürpriz sonuç

Dün geç saatlerde sona eren CHP parti meclisi toplantısı Denizli için adeta şok etkisi yarattı. CHP’de, birden fazla belediye başkan adayının olduğu ilçelerde, il başkanı tarafından tek adaya düşürülen adayların isimleri açıklanmadı.
CHP Genel Başkanı özgür Özel’e açık destek veren ve bu desteğin karşılığında eski il başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu PM’ye sokan Denizli bu toplantıdan da adaylarını belirleyemeden ayrıldı. Basına  duyuruldu- genel merkez neden onaylamadı? CHP yönetimi adaylık başvuruları sonrasında özellikle Çal, Bekilli ve Serinhisar’da toplantılar düzenlemiş, İl Başkanı Ali Osman Horzum bu ilçelerde birden fazla olan aday sayısının bire düşürüldüğünü açıklamıştı. Parti Meclisi Üyesi ve önceki dönem il başkanı- milletvekili adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun da katıldığı toplantılarda bu durum partililere duyurulmuş olmasına karşın, genel merkez tarafından açıklanan 227 başkan adaylığında Denizli’nin olmaması  kafalarda soru işareti yarattı. AÇIKLAMALAR TABANA MORAL İÇİN Mİ? CHP’li birden fazla belediye başkan adayının olduğu ilçeler ile ilgili basına servis edilen haberlerin aksine Denizli için aday açıklaması yapılmaması şaşkınlıkla karşılandı. Fitili ‘memur mu atıyorsunuz’ sözleri ile sosyal medyada tepki gösteren Bekilli belediye başkan aday adayı Zeki Yapıcı’nın ateşlediği süreçte, haber ve toplantılar göstermelik mi soruları ön plana çıktı. 19 İLÇENİN 4’ÜNDE ADAY ÇIKARAMAMIŞTI Değişim sloganı ile genel kurula giren CHP ise il başkanlığından edinilen bilgiye göre ; GÜNEY-BEYAĞAÇ- ÇAMELİ  veTAVAS’ta aday çıkarmamıştı. Son ana kadar Merkezefendi için Şeniz Doğan beklenirken, Pamukkale için ise 5 kişi belediye başkan adaylığı başvurusunda bulunmuştu. CHP 227 adayı belirledi! İşte il il açıklanan isimler  
Dün geç saatlerde sona eren CHP parti meclisi toplantısı Denizli için adeta şok etkisi yarattı. CHP’de, birden fazla belediye başkan adayının olduğu ilçelerde, il başkanı tarafından tek adaya düşürülen adayların isimleri açıklanmadı.

CHP Genel Başkanı özgür Özel’e açık destek veren ve bu desteğin karşılığında eski il başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu PM’ye sokan Denizli bu toplantıdan da adaylarını belirleyemeden ayrıldı.

Basına  duyuruldu- genel merkez neden onaylamadı?
CHP yönetimi adaylık başvuruları sonrasında özellikle Çal, Bekilli ve Serinhisar’da toplantılar düzenlemiş, İl Başkanı Ali Osman Horzum bu ilçelerde birden fazla olan aday sayısının bire düşürüldüğünü açıklamıştı.
Parti Meclisi Üyesi ve önceki dönem il başkanı- milletvekili adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun da katıldığı toplantılarda bu durum partililere duyurulmuş olmasına karşın, genel merkez tarafından açıklanan 227 başkan adaylığında Denizli’nin olmaması  kafalarda soru işareti yarattı.
AÇIKLAMALAR TABANA MORAL İÇİN Mİ?
CHP’li birden fazla belediye başkan adayının olduğu ilçeler ile ilgili basına servis edilen haberlerin aksine Denizli için aday açıklaması yapılmaması şaşkınlıkla karşılandı.
Fitili ‘memur mu atıyorsunuz’ sözleri ile sosyal medyada tepki gösteren Bekilli belediye başkan aday adayı Zeki Yapıcı’nın ateşlediği süreçte, haber ve toplantılar göstermelik mi soruları ön plana çıktı.
19 İLÇENİN 4’ÜNDE ADAY ÇIKARAMAMIŞTI
Değişim sloganı ile genel kurula giren CHP ise il başkanlığından edinilen bilgiye göre ; GÜNEY-BEYAĞAÇ- ÇAMELİ  veTAVAS’ta aday çıkarmamıştı. Son ana kadar Merkezefendi için Şeniz Doğan beklenirken, Pamukkale için ise 5 kişi belediye başkan adaylığı başvurusunda bulunmuştu.

CHP 227 adayı belirledi! İşte il il açıklanan isimler

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.