Yabancı dil öğrenmek isteyenlere Merkezefendi’de ücretsiz kurs imkanı

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2024 - 18:09, Güncelleme: 03.01.2024 - 13:26 2726+ kez okundu.
 

Yabancı dil öğrenmek isteyenlere Merkezefendi’de ücretsiz kurs imkanı

Yabancı dil öğrenmek isteyenlere Merkezefendi’de ücretsiz kurs imkanı
Merkezefendi Belediyesi, 18 yaş ve üzeri vatandaşlar için ücretsiz vereceği A1 seviye İngilizce kurs başvuruları devam ediyor.İlçe genelindeki çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi eğitime verdiği desteklerine devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi tarafından A1 seviye İngilizce kursu açılacak. Kontenjanla sınırlı olan ücretsiz kurstan, 18 yaş ve üzeri Merkezefendililer faydalanabilecek. Kayıtlar, 02 Ocak 2024 tarihinden başlamış olup Adalet Mahallesi 10127 Sokak’ta bulunan Merkez Kütüphaneden yüz yüze yapılacak.Alanında uzman ve deneyimli öğretmenler tarafından verilecek olan kurs programında, temel İngilizce dil bilgisi ve becerilerinin geliştirmesi hedefleniyor. Derslerde başlangıç seviyesinde günlük konuşma, okuma, yazma ve dinleme becerileri üzerinde çalışılacak.
Yabancı dil öğrenmek isteyenlere Merkezefendi’de ücretsiz kurs imkanı
Merkezefendi Belediyesi, 18 yaş ve üzeri vatandaşlar için ücretsiz vereceği A1 seviye İngilizce kurs başvuruları devam ediyor.

İlçe genelindeki çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi eğitime verdiği desteklerine devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi tarafından A1 seviye İngilizce kursu açılacak. Kontenjanla sınırlı olan ücretsiz kurstan, 18 yaş ve üzeri Merkezefendililer faydalanabilecek. Kayıtlar, 02 Ocak 2024 tarihinden başlamış olup Adalet Mahallesi 10127 Sokak’ta bulunan Merkez Kütüphaneden yüz yüze yapılacak.

Alanında uzman ve deneyimli öğretmenler tarafından verilecek olan kurs programında, temel İngilizce dil bilgisi ve becerilerinin geliştirmesi hedefleniyor. Derslerde başlangıç seviyesinde günlük konuşma, okuma, yazma ve dinleme becerileri üzerinde çalışılacak.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.