TUNCAY ÖZKAN'DAN ZEYBEKCİ'YE GÖNDERME

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2018 - 15:12, Güncelleme: 26.11.2018 - 16:03 3977+ kez okundu.
 

TUNCAY ÖZKAN'DAN ZEYBEKCİ'YE GÖNDERME

Adı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ile gündeme gelen eski ekonomi bakanı Nihat Zeybekci'nin, "İzmir mahallenin en güzel kızı, kim istemez” sözlerine, CHP'li Tuncay Özkan'dan cevap geldi.
Mahallenn En Güzel Kızı Kavga Çıkarttı Mahallenin En Güzel Kızı Kavga Çıkarttı İsmi AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak anılan ülkenin son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’dan gülümseten bir yanıt geldi. Nihat Zeybekci’nin, “İzmir mahallenin en güzel kızı, kim istemez” sözlerine karşılık Özkan, “Mahallenin delikanlıları olarak bekliyoruz, buyursunlar gelsinler” dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili Nihat Zeybekci’nin, “İzmir mahallenin en güzel kızı, kim istemez” sözlerine yanıt geldi. İlk olarak Twitter adresinden “Haydi oradan. Avucunu yalarsın. Suratına yiyeceğin tokatın sesini dünya alem izleyecek. İzmir size anlayacağınız dilden yanıtını verecek” paylaşımının ardından sonrasında da gülümseten bir cevap daha verdi. “Mahallenin delikanlıları olarak bekliyoruz, buyursunlar gelsinler” diyen ve siyasetin bir adabı olduğunu vurgulayan Özkan, “İzmir, demokrasinin, huzurun, barışın, hoşgörünün, kadını ve erkeğiyle birlikte güzel insanların kentidir. İzmir’i dönüştüremezsiniz. İzmir sizi kendine benzetir. İzmir cumhuriyetin, laikliğin, Mustafa Kemal’in, cumhuriyetin özüdür, ta kendisidir. Bizler mahallenin delikanlıları olarak bekliyoruz. Buyursunlar gelsinler” ifadelerini kullandı.
Adı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ile gündeme gelen eski ekonomi bakanı Nihat Zeybekci'nin, "İzmir mahallenin en güzel kızı, kim istemez” sözlerine, CHP'li Tuncay Özkan'dan cevap geldi.

Mahallenn En Güzel Kızı Kavga Çıkarttı Mahallenin En Güzel Kızı Kavga Çıkarttı İsmi AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak anılan ülkenin son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’dan gülümseten bir yanıt geldi. Nihat Zeybekci’nin, “İzmir mahallenin en güzel kızı, kim istemez” sözlerine karşılık Özkan, “Mahallenin delikanlıları olarak bekliyoruz, buyursunlar gelsinler” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili Nihat Zeybekci’nin, “İzmir mahallenin en güzel kızı, kim istemez” sözlerine yanıt geldi. İlk olarak Twitter adresinden “Haydi oradan. Avucunu yalarsın. Suratına yiyeceğin tokatın sesini dünya alem izleyecek. İzmir size anlayacağınız dilden yanıtını verecek” paylaşımının ardından sonrasında da gülümseten bir cevap daha verdi. “Mahallenin delikanlıları olarak bekliyoruz, buyursunlar gelsinler” diyen ve siyasetin bir adabı olduğunu vurgulayan Özkan, “İzmir, demokrasinin, huzurun, barışın, hoşgörünün, kadını ve erkeğiyle birlikte güzel insanların kentidir. İzmir’i dönüştüremezsiniz. İzmir sizi kendine benzetir. İzmir cumhuriyetin, laikliğin, Mustafa Kemal’in, cumhuriyetin özüdür, ta kendisidir. Bizler mahallenin delikanlıları olarak bekliyoruz. Buyursunlar gelsinler” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.