Asya’nın en iyi araştırmacı ödülü PAÜ Hastanesi’ne verildi

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2023 - 15:25, Güncelleme: 28.11.2023 - 14:57 1436+ kez okundu.
 

Asya’nın en iyi araştırmacı ödülü PAÜ Hastanesi’ne verildi

Asya’nın en iyi araştırmacı ödülü PAÜ Hastanesi’ne verildi
Hindistan’da düzenlenen Kalp Damar Cerrahisi Dalında Asya’nın “En İyi Araştırmacı Ödülü” PAÜ Hastanesine verildi.Hindistan’da yapılan Asya’nın en iyi araştırmacılarla ilgili büyük bir kongre 1 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşti. Asya Uluslararası Araştırma Ödülleri 2023 kongresinde Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Mohammad Alşalaldeh, Kalp Damar Cerrahisi dalnda Asya’nın en iyi araştırmacısı ödülünü aldı. Dr. Öğretim Üyesi Mohammad Alşalaldeh, "Diseksiyon sırasında yükselen aort çapı ve vücut kitle indeksi ve vücut yüzey alanı ile ilişkisi" konusunda ödül aldığını ve Times of Research ve Dünya Araştırma Konseyi ile birlikte Asya Araştırma Ödüllerinde AIRA 2023’e beklendiğini bildirmekten memnuniyet duyduğunu söyledi ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Başhekim Prof. Dr. Onur Birsen ise böyle bir ödülü kazandıran Alşalaldeh teşekkür etti ve bütün çalışanları her konuda desteklemeye devam edeceklerini bildirdi.
Asya’nın en iyi araştırmacı ödülü PAÜ Hastanesi’ne verildi
Hindistan’da düzenlenen Kalp Damar Cerrahisi Dalında Asya’nın “En İyi Araştırmacı Ödülü” PAÜ Hastanesine verildi.

Hindistan’da yapılan Asya’nın en iyi araştırmacılarla ilgili büyük bir kongre 1 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşti. Asya Uluslararası Araştırma Ödülleri 2023 kongresinde Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Mohammad Alşalaldeh, Kalp Damar Cerrahisi dalnda Asya’nın en iyi araştırmacısı ödülünü aldı. Dr. Öğretim Üyesi Mohammad Alşalaldeh, "Diseksiyon sırasında yükselen aort çapı ve vücut kitle indeksi ve vücut yüzey alanı ile ilişkisi" konusunda ödül aldığını ve Times of Research ve Dünya Araştırma Konseyi ile birlikte Asya Araştırma Ödüllerinde AIRA 2023’e beklendiğini bildirmekten memnuniyet duyduğunu söyledi ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Başhekim Prof. Dr. Onur Birsen ise böyle bir ödülü kazandıran Alşalaldeh teşekkür etti ve bütün çalışanları her konuda desteklemeye devam edeceklerini bildirdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.