Toplumsal mutabakat sağlandı

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2019 - 13:10, Güncelleme: 26.03.2019 - 13:10 4053+ kez okundu.
 

Toplumsal mutabakat sağlandı

Cumhur ittifakı AK Parti Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Yavuz Aki, vatandaşların daha güzele ulaşma arzusunda olduklarını, bunu da cumhur ittifakı kadrolarının gerçekleştireceğine inandıklarını söyledi. 
Listelerin açıklanmasının seçim çalışmalarına başlayan ve belediye meclis üyesi isimlerle toplumun geniş kesimine ulaşan Cumhur ittifakı AK Parti Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Yavuz Aki, gelinen noktayı değerlendirdi. Vatandaşların ilçeye yapılan hizmetlerden memnun olduğunu ve yeni dönemde açıklanan projeleri de beğendiklerini kendilerine açıkladığını anlatan Aki, “Seçmenlerin kararını verdiğini görüyoruz. Yapmış olduğumuz tüm ziyaretlerde bize, 5 yıllık bir belediyenin hayal bile edilemeyecek hizmetler gerçekleştirdiğini, borçsuz bir şekilde dönem tamamladığımızı ve gelecek planlaması adına ortaya konan projelerin destekçisi olduklarını iletiyorlar” dedi.  “GELECEK PLANLAMASI HAZIR” Yerel yönetimlerin birinci derece hizmet anlamında en etkin yollardan biri olduğunu anlatan Aki, AK Partili belediyelerin yaptığı hizmetlerde bunu açık bir şekilde ortaya koyduğunu söyledi. Projelerin ilçenin gelecekteki vizyonuna da ışık tutacağını anlatan Aki, “Muhammet Subaşıoğlu başkanımız öncülüğünde hazırlanan projeler gençlerimiz, kadınlarımız ve yaşlılarımız başta olmak üzere toplumun her kesimine dokunan ve onların refah seviyelerini artırıcı projelerdir. İlçemizin gelecekte nerelerde olması gerektiğini ya da olacağının da bir işaretidir. Biz Merkezefendi İlçemizi ülkenin parmakla gösterilen bir yaşam alanı olması için yola çıktık. Bunu da yapacağımıza inanıyoruz. Bu anlamda vatandaşlarımız daha güzele ulaşma arzusundalar. Bunu da cumhur ittifakı kadrolarının gerçekleştireceğine inanıyoruz” dedi.
Cumhur ittifakı AK Parti Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Yavuz Aki, vatandaşların daha güzele ulaşma arzusunda olduklarını, bunu da cumhur ittifakı kadrolarının gerçekleştireceğine inandıklarını söyledi. 

Listelerin açıklanmasının seçim çalışmalarına başlayan ve belediye meclis üyesi isimlerle toplumun geniş kesimine ulaşan Cumhur ittifakı AK Parti Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Yavuz Aki, gelinen noktayı değerlendirdi. Vatandaşların ilçeye yapılan hizmetlerden memnun olduğunu ve yeni dönemde açıklanan projeleri de beğendiklerini kendilerine açıkladığını anlatan Aki, “Seçmenlerin kararını verdiğini görüyoruz. Yapmış olduğumuz tüm ziyaretlerde bize, 5 yıllık bir belediyenin hayal bile edilemeyecek hizmetler gerçekleştirdiğini, borçsuz bir şekilde dönem tamamladığımızı ve gelecek planlaması adına ortaya konan projelerin destekçisi olduklarını iletiyorlar” dedi. 

“GELECEK PLANLAMASI HAZIR”
Yerel yönetimlerin birinci derece hizmet anlamında en etkin yollardan biri olduğunu anlatan Aki, AK Partili belediyelerin yaptığı hizmetlerde bunu açık bir şekilde ortaya koyduğunu söyledi. Projelerin ilçenin gelecekteki vizyonuna da ışık tutacağını anlatan Aki, “Muhammet Subaşıoğlu başkanımız öncülüğünde hazırlanan projeler gençlerimiz, kadınlarımız ve yaşlılarımız başta olmak üzere toplumun her kesimine dokunan ve onların refah seviyelerini artırıcı projelerdir. İlçemizin gelecekte nerelerde olması gerektiğini ya da olacağının da bir işaretidir. Biz Merkezefendi İlçemizi ülkenin parmakla gösterilen bir yaşam alanı olması için yola çıktık. Bunu da yapacağımıza inanıyoruz. Bu anlamda vatandaşlarımız daha güzele ulaşma arzusundalar. Bunu da cumhur ittifakı kadrolarının gerçekleştireceğine inanıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.