DSHMYO’da ‘Sonbaharın Anestezik Etkisi’ Adlı Sergi Açıldı

DENİZLİ MAGAZİN 05.03.2024 - 15:01, Güncelleme: 05.03.2024 - 15:01 1244 kez okundu.
 

DSHMYO’da ‘Sonbaharın Anestezik Etkisi’ Adlı Sergi Açıldı

Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (DSHMYO) Anestezi Programı 2023-2024 Bahar Dönemine sergi açılışı ile merhaba dedi.
Kırk adet eserin yer aldığı “Sonbaharın Anestezik Etkisi” adlı fotoğraf sergisine yüksekokul yönetimi, öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.  Öğrencilerden gelen sergi talebi üzerine, anestezi programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Hilal Parlak Sert, Öğr. Gör. Dr. Tuğçe Yeşilyaprak ve Öğr. Gör. Dr. Hatice Gencer Alsancak’ın yönlendirmeleri ile öğrencilerden sonbaharda yerleşkeyi anlatan fotoğraf çekmeleri istendi. Öğrencilerin Pamukkale Üniversitesi’nde öğrenim görmelerinin ayrıcalıklarından biri olan muhteşem bir yerleşkeye sahip olmalarının önemi vurgulandı. Öğrenciler arası etkileşim oluşturmak, yerleşkenin güzel yönlerinin keşfini sağlamak ve öğrencilerin üniversiteye aidiyet duygusu oluşturmanın amaçlandığı etkinlikte yerleşkenin öğrencilerin gözünden fotoğraflanması sağlandı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdikleri etkinlikte, yönetim ekibi ile kırk fotoğraf seçilerek sergi için uygun bulundu. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından gezilen sergide katılımcıların yerleşkenin farklı alanlarında çekilen fotoğraflara büyük ilgi gösterdiği görüldü. Öğrencileri tebrik eden öğretim elemanları, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdiler.  Fotoğraf sergisi Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu zemin katta 4-8 Mart 2024 tarihleri arasında meraklılarını bekliyor olacak.
Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (DSHMYO) Anestezi Programı 2023-2024 Bahar Dönemine sergi açılışı ile merhaba dedi.

Kırk adet eserin yer aldığı “Sonbaharın Anestezik Etkisi” adlı fotoğraf sergisine yüksekokul yönetimi, öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti. 

Öğrencilerden gelen sergi talebi üzerine, anestezi programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Hilal Parlak Sert, Öğr. Gör. Dr. Tuğçe Yeşilyaprak ve Öğr. Gör. Dr. Hatice Gencer Alsancak’ın yönlendirmeleri ile öğrencilerden sonbaharda yerleşkeyi anlatan fotoğraf çekmeleri istendi. Öğrencilerin Pamukkale Üniversitesi’nde öğrenim görmelerinin ayrıcalıklarından biri olan muhteşem bir yerleşkeye sahip olmalarının önemi vurgulandı. Öğrenciler arası etkileşim oluşturmak, yerleşkenin güzel yönlerinin keşfini sağlamak ve öğrencilerin üniversiteye aidiyet duygusu oluşturmanın amaçlandığı etkinlikte yerleşkenin öğrencilerin gözünden fotoğraflanması sağlandı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdikleri etkinlikte, yönetim ekibi ile kırk fotoğraf seçilerek sergi için uygun bulundu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından gezilen sergide katılımcıların yerleşkenin farklı alanlarında çekilen fotoğraflara büyük ilgi gösterdiği görüldü. Öğrencileri tebrik eden öğretim elemanları, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdiler. 

Fotoğraf sergisi Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu zemin katta 4-8 Mart 2024 tarihleri arasında meraklılarını bekliyor olacak.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.