THY PERSONEL ALACAK!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2019 - 09:00, Güncelleme: 05.02.2019 - 09:00 4019+ kez okundu.
 

THY PERSONEL ALACAK!

Türk Hava Yolları personel alımı için ilana çıktı!
İstanbul Havalimanı’nın açılmasıyla büyüme hızının artması beklenen Türk Hava Yolları (THY), gençlere yönelik yeni personel alımıyla ilgili ilana çıktı. Üniversitelerin lisans, son sınıf, yeni mezun ya da yüksek lisans öğrencileri ilana başvurabilecek. Başvurular 4 Nisan’a kadar sürecek. İşe kabul edilenlerin başlangıç dönemi ağustos-eylül olacak. THY’nin pilot ilanlarına başvurular devam ederken, bu yıl 1600 de kabin görevlisi alması bekleniyor. Take-off programı THY’nin yetenek programı olarak tanımladığı ‘TK Take-off’ adı verilen programda gençlerin çalışacağı bölümler insan kaynakları ve destek üniteleri, kalite&teknik, mali, operasyon, planlama, pazarlama&satış, Turkish Cargo, yatırım&anlaşmalar olarak duyuruldu. Başvuru yapan adaylar genel yetenek ve İngilizce sınavına girecek, ardından grup ve birebir mülakatlara alınacak. Bu süreç 26 Temmuz’a kadar sürecek. İYİ DERECEDE İNGİLİZCE Başvuran adaylar, tercihleri ve kişilik envanteri sonucu dikkate alınarak yetkinliklerine uygun ünitede değerlendirilecek. Başvuracak yeni mezunlar için mezuniyet tarihi üzerinden 2 yıl, yüksek lisans öğrencileri için de mezuniyet tarihi üzerinden 3 yıl geçmemesi gerekiyor. İyi derecede İngilizce bilen, gelişimine önem veren, yeni ve uygulanabilir fikirler üretebilen, takım çalışmasına yatkın olan herkes ilana başvurabiliyor.
Türk Hava Yolları personel alımı için ilana çıktı!

İstanbul Havalimanı’nın açılmasıyla büyüme hızının artması beklenen Türk Hava Yolları (THY), gençlere yönelik yeni personel alımıyla ilgili ilana çıktı. Üniversitelerin lisans, son sınıf, yeni mezun ya da yüksek lisans öğrencileri ilana başvurabilecek. Başvurular 4 Nisan’a kadar sürecek. İşe kabul edilenlerin başlangıç dönemi ağustos-eylül olacak. THY’nin pilot ilanlarına başvurular devam ederken, bu yıl 1600 de kabin görevlisi alması bekleniyor.

Take-off programı THY’nin yetenek programı olarak tanımladığı ‘TK Take-off’ adı verilen programda gençlerin çalışacağı bölümler insan kaynakları ve destek üniteleri, kalite&teknik, mali, operasyon, planlama, pazarlama&satış, Turkish Cargo, yatırım&anlaşmalar olarak duyuruldu. Başvuru yapan adaylar genel yetenek ve İngilizce sınavına girecek, ardından grup ve birebir mülakatlara alınacak. Bu süreç 26 Temmuz’a kadar sürecek.

İYİ DERECEDE İNGİLİZCE

Başvuran adaylar, tercihleri ve kişilik envanteri sonucu dikkate alınarak yetkinliklerine uygun ünitede değerlendirilecek. Başvuracak yeni mezunlar için mezuniyet tarihi üzerinden 2 yıl, yüksek lisans öğrencileri için de mezuniyet tarihi üzerinden 3 yıl geçmemesi gerekiyor. İyi derecede İngilizce bilen, gelişimine önem veren, yeni ve uygulanabilir fikirler üretebilen, takım çalışmasına yatkın olan herkes ilana başvurabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.