TEYZENİN GÖZ YAŞLARINA DAYANAMAYAN BİR KADIN İNEK HEDİYE ETTİ

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2019 - 15:25, Güncelleme: 05.04.2019 - 16:01 4311+ kez okundu.
 

TEYZENİN GÖZ YAŞLARINA DAYANAMAYAN BİR KADIN İNEK HEDİYE ETTİ

Denizli’de tek başına yaşayan Sabia Özel isimli yaşlı kadının ineklerinden biri kayalıktan düşerek öldü. Ölen ineğinin başına gelen yaşlı kadın gözyaşlarını tutamadı. Kadının o hali, yürekleri dağladı. Kadının 3 ineğinden başka bir şeyinin olmadığı öğrenildi.
80 yaşlarında olduğu öğrenilen Sabia ninenin  3 ineğinden birisi olan inek, yaşlı kadını gözyaşlarına boğdu. Ölen ineğinin başına gelen yaşlı kadının ilk sözü ise buzağısını nasıl beslerim oldu. Olay yerindekileri de duygulandıran kadının gözyaşları yürekleri dağladı. Haber tüm Türkiye'de ve sosyal medyada üzüntüyle karşılandı. İzmir'de yaşayan Nurcan Kaplan isimli çiftlik sahibi bir kadın ise olaya duyarsız kalmadı. En kısa sürede çiftliğinden bir ineği teyzeye ulaştıracağı haberini duyurdu.  Kaplan ayrıca sosyal medya paylaşımından konuyu duyduğu Kayahan Avcı isimli vatandaşada teşekkürlerini ileterek şu paylaşımda bulundu. "Hayatı anlamlı kılan vicdanımızdır onun o gözyaşlarını dökmesi acısının derinligini anlatıyordu şahsım adına ben sana teşekkür ediyorum duyarlığının için böyle durumları bizlerle paylaştıgın için"  Nurcan Kaplan ayrıca denizlikenthaber internet habersitesine yaptığı açıklamada neler hissettiniz olayı duyunca sorusuna şu cevabı verdi. "Sabah ekrana baktıgımda bir yüregin nasıl acı duydugunu gördüm. Bizler için telafisi kolay olabiliyorda ama yaşam koşulları geregi elinde ve avucunda tek dayanagı olması beni derinden üzdü. Gülen gözlerini görmek istiyorum"
Denizli’de tek başına yaşayan Sabia Özel isimli yaşlı kadının ineklerinden biri kayalıktan düşerek öldü. Ölen ineğinin başına gelen yaşlı kadın gözyaşlarını tutamadı. Kadının o hali, yürekleri dağladı. Kadının 3 ineğinden başka bir şeyinin olmadığı öğrenildi.

80 yaşlarında olduğu öğrenilen Sabia ninenin  3 ineğinden birisi olan inek, yaşlı kadını gözyaşlarına boğdu. Ölen ineğinin başına gelen yaşlı kadının ilk sözü ise buzağısını nasıl beslerim oldu. Olay yerindekileri de duygulandıran kadının gözyaşları yürekleri dağladı.

Haber tüm Türkiye'de ve sosyal medyada üzüntüyle karşılandı. İzmir'de yaşayan Nurcan Kaplan isimli çiftlik sahibi bir kadın ise olaya duyarsız kalmadı. En kısa sürede çiftliğinden bir ineği teyzeye ulaştıracağı haberini duyurdu. 

Kaplan ayrıca sosyal medya paylaşımından konuyu duyduğu Kayahan Avcı isimli vatandaşada teşekkürlerini ileterek şu paylaşımda bulundu. "Hayatı anlamlı kılan vicdanımızdır onun o gözyaşlarını dökmesi acısının derinligini anlatıyordu şahsım adına ben sana teşekkür ediyorum duyarlığının için böyle durumları bizlerle paylaştıgın için" 

Nurcan Kaplan ayrıca denizlikenthaber internet habersitesine yaptığı açıklamada neler hissettiniz olayı duyunca sorusuna şu cevabı verdi. "Sabah ekrana baktıgımda bir yüregin nasıl acı duydugunu gördüm. Bizler için telafisi kolay olabiliyorda ama yaşam koşulları geregi elinde ve avucunda tek dayanagı olması beni derinden üzdü. Gülen gözlerini görmek istiyorum"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.