TELEFERİK ÜCRETSİZ OLACAK

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2019 - 13:51, Güncelleme: 15.01.2019 - 14:07 2978+ kez okundu.
 

TELEFERİK ÜCRETSİZ OLACAK

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geçtiğimiz yıllarda hizmete açtığı Teleferik tesisi her hafta belirli gün ve saatlerde ücretsiz olacak.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin  hizmete açtığı ve ilk günden beri kentteki sosyal yaşamın vazgeçilmez renklerinden biri haline gelen Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, kış mevsimiyle birlikte beyaza büründü. Bağbaşı Yaylası’nın muhteşem güzelliğine tanık olmak isteyen Denizlilier, kış manzarası ve karın keyfini doyasıya yaşamak için yaylaya akın ediyor. Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, soğuk kış mevsiminde de vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. Kış mevsimi ile birlikte beyaza bürünen 1500 rakımlı yaylaya teleferikle ulaşan Denizlililer, muhteşem kış manzarasının ve karın keyfini doyasıya çıkarıyor.  O GÜNLERDE ÜCRETSİZ OLACAK Bugün, Denizli Teleferik Bağbaşı Yaylası sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşım ile her hafta Cuma ve Cumartesi günleri saat 19.00-23.00 saatleri arasında ücretsiz olacağı açıklandı.  İşte yapılan paylaşımın tamamı; TELEFERİK KIŞ PARTİSİNE HAZIR MISINIZ?  Kış boyunca üst istasyonda mükemmel bir eğlence sizi bekliyor! Her hafta Cuma ve Cumartesi günleri Denizli Teleferik 19.00-23.00 arasında ücretsizdir.  Üst istasyonda Canlı Müzik keyfi sizi bekliyor!  Burada yemeğinizi yiyebilir ve ateş başında sıcacık içeceğinizi yudumlarken eşsiz Denizli Manzarasını izleyebilirsiniz.  Ateş başında çeşitli ikramlarımız ve daha fazlası olacaktır. Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçin! 
Denizli Büyükşehir Belediyesinin geçtiğimiz yıllarda hizmete açtığı Teleferik tesisi her hafta belirli gün ve saatlerde ücretsiz olacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin  hizmete açtığı ve ilk günden beri kentteki sosyal yaşamın vazgeçilmez renklerinden biri haline gelen Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, kış mevsimiyle birlikte beyaza büründü. Bağbaşı Yaylası’nın muhteşem güzelliğine tanık olmak isteyen Denizlilier, kış manzarası ve karın keyfini doyasıya yaşamak için yaylaya akın ediyor.

Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, soğuk kış mevsiminde de vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. Kış mevsimi ile birlikte beyaza bürünen 1500 rakımlı yaylaya teleferikle ulaşan Denizlililer, muhteşem kış manzarasının ve karın keyfini doyasıya çıkarıyor. 

O GÜNLERDE ÜCRETSİZ OLACAK

Bugün, Denizli Teleferik Bağbaşı Yaylası sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşım ile her hafta Cuma ve Cumartesi günleri saat 19.00-23.00 saatleri arasında ücretsiz olacağı açıklandı. 

İşte yapılan paylaşımın tamamı;

TELEFERİK KIŞ PARTİSİNE HAZIR MISINIZ? 
Kış boyunca üst istasyonda mükemmel bir eğlence sizi bekliyor!
Her hafta Cuma ve Cumartesi günleri Denizli Teleferik 19.00-23.00 arasında ücretsizdir. 
Üst istasyonda Canlı Müzik keyfi sizi bekliyor! 
Burada yemeğinizi yiyebilir ve ateş başında sıcacık içeceğinizi yudumlarken eşsiz Denizli Manzarasını izleyebilirsiniz. 
Ateş başında çeşitli ikramlarımız ve daha fazlası olacaktır.
Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçin! 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.