Denizli MHP iklim değişikliğine dikkat çekmek için fidan dağıttı

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2023 - 22:42, Güncelleme: 15.11.2023 - 15:36 1538+ kez okundu.
 

Denizli MHP iklim değişikliğine dikkat çekmek için fidan dağıttı

Denizli MHP iklim değişikliğine dikkat çekmek için fidan dağıttı
Denizli’de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamaları çerçevesinde, MHP Denizli İl Başkanlığı tarafından halka fidan dağıtım etkinliği gerçekleştirildi.Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanlığı tarafından 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü çevresinde il binası önünde halka fidan dağıtım etkinliği düzenlendi. 2023 yılını temsilen 2023 adet fidan yoldan geçen vatandaş ve sürücülere hediye edildi. Yapılan fidan dağıtım etkinliğine halkın yoğun ilgisi de dikkat çekti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, "Bundan sonra iklim değişiklikleri ile sert mücadele için daire müdürlükleri ve daire başkanlıkları adına yeni birimlerin kurulması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü küresel ısınma, susuzluk, kuraklık gibi bunların tamamına baktığımızda tarımsal üretim rekoltemizi ve kalitemizi azalttığını, buna bağlı olarak pazarda, manavda ve sofrada da daha pahalı meyve ve sebze aldığımızı görüyoruz" dedi.Doğanın önemine de dikkat çeken Başkan Mehmet Ali Yılmaz, "Bundan sonraki süreçte yerel yönetimler anlamında da ciddi çalışmalar ortaya koymamız gerekiyor. Örneğin su tasarrufu sadece tarımsal üretimde değil; yaşamımızın her alanında sirayet ediyor. Bundan sonraki süreçte de ekonomik kalkınmanın önemi ve önünün açılması anlamında da doğa ile daha iç içe ve yakın ilişkiler kurmamız gerekiyor. Yemyeşil bir Denizli için, daha yeşil kent için bugün fidan dağıtımı etkinliği tertip ettik. Teşkilatımızın her bir mensubuna teşekkür ediyorum. Daha güzel bir Denizli için, Cumhuriyet’in yüzüncü yılında Türk ve Türkiye yüz yılında 2023 adet fidan dağıtımı gerçekleştirdik. Sembolize etmek adına böyle düşündük. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan nezdinde Denizli Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı çalışmaları devam ediyor ve bu çalışmalar için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Denizli MHP iklim değişikliğine dikkat çekmek için fidan dağıttı
Denizli’de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamaları çerçevesinde, MHP Denizli İl Başkanlığı tarafından halka fidan dağıtım etkinliği gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanlığı tarafından 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü çevresinde il binası önünde halka fidan dağıtım etkinliği düzenlendi. 2023 yılını temsilen 2023 adet fidan yoldan geçen vatandaş ve sürücülere hediye edildi. Yapılan fidan dağıtım etkinliğine halkın yoğun ilgisi de dikkat çekti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, "Bundan sonra iklim değişiklikleri ile sert mücadele için daire müdürlükleri ve daire başkanlıkları adına yeni birimlerin kurulması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü küresel ısınma, susuzluk, kuraklık gibi bunların tamamına baktığımızda tarımsal üretim rekoltemizi ve kalitemizi azalttığını, buna bağlı olarak pazarda, manavda ve sofrada da daha pahalı meyve ve sebze aldığımızı görüyoruz" dedi.

Doğanın önemine de dikkat çeken Başkan Mehmet Ali Yılmaz, "Bundan sonraki süreçte yerel yönetimler anlamında da ciddi çalışmalar ortaya koymamız gerekiyor. Örneğin su tasarrufu sadece tarımsal üretimde değil; yaşamımızın her alanında sirayet ediyor. Bundan sonraki süreçte de ekonomik kalkınmanın önemi ve önünün açılması anlamında da doğa ile daha iç içe ve yakın ilişkiler kurmamız gerekiyor. Yemyeşil bir Denizli için, daha yeşil kent için bugün fidan dağıtımı etkinliği tertip ettik. Teşkilatımızın her bir mensubuna teşekkür ediyorum. Daha güzel bir Denizli için, Cumhuriyet’in yüzüncü yılında Türk ve Türkiye yüz yılında 2023 adet fidan dağıtımı gerçekleştirdik. Sembolize etmek adına böyle düşündük. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan nezdinde Denizli Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı çalışmaları devam ediyor ve bu çalışmalar için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.