TED Denizli Koleji’nde Yeni Dönem Heyecanı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2018 - 14:40, Güncelleme: 19.09.2018 - 14:40 4216+ kez okundu.
 

TED Denizli Koleji’nde Yeni Dönem Heyecanı

​​​​​​​Türk Eğitim Derneği’nin Denizli’deki okulu TED Denizli Koleji 2018 – 2019 eğitim öğretim yılına öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin katılımı ile düzenlenen resmi açılış töreni ile başladı.    
  Eğitim’de görerek, öğrenerek, deneyerek ve yaparak öğrenme metodu ile öğrencilerini geleceğe hazırlamayı ilke edinen TED Denizli Koleji İlkokul Müdürü Aslı Karakurt, Ortaokul ve Lise Müdürü Türkay Kılcı, Kurucu Temsilcisi ve Genel Koordinatör Fatih Canpolat, Yönetim Kurulu Üyesi Handan Oto konuşmalarında eğitim yılının başlamasından dolayı duydukları mutluluğu ifade ettiler. Açılış ve hoşgeldiniz konuşmalarından sonra birinci ve beşinci sınıfa başlayan öğrenci gösterilerinden sonra TED Marşı ile devam eden törende heyecanlı anlar yaşandı.     90 yıllık bir misyonu üstlendiklerini ve büyüyen kadroları ile yüzü geleceğe dönük, aydın, dünya vatandaşı bireyler yetiştirmenin önemine değinen Kurucu Temsilcisi ve Genel Koordinatör Fatih Canpolat “Öğrencilerimizi hayata ve geleceğe sadece akademik değil sosyal çalışmalar ile hazırlayabiliriz. Sürdürülebilir başarı ise ancak bütünsellik sağlanarak mümkün olabilir. Bu temeli okul öncesi eğitim ve birinci sınıftan başlayarak atmalıyız. Bu temel üzerine her kademede çocukların gelişimine uygun, dünyadaki ve teknolojideki yeni gelişmeler ile entegre edilmiş bilgiler ile inşa edeceğiniz bir eğitim sistemi oluşturduğunuzda ve sürdürdüğünüzde başarıyı yakalamak mümkün olabilir. Her çocuk ve her öğrenci özeldir. Bu bilinç ile çocuğu odak noktasına alan okulumuzun, hem akademik olarak girdikleri sınavlarda aldıkları başarılı sonuçlar, hem de sosyal açıdan edindikleri yetkinlikler ile Denizli’de kurulduğumuz ilk günden itibaren gördüğümüz yoğun ilgiden oldukça mutluyuz. TED Denizli Koleji olarak öğrencilerimize sunduğumuz yaşam temelli, akademik ve sosyal becerilerin gelişimine yönelik eğitimler ile sınavlara yönelik eğitimlerin yanı sıra yabancı dil eğitimimiz ve sunduğumuz uluslararası geçerliliği olan sertifika, diploma ve değişim programlarıyla da onları birer dünya vatandaşı olarak yetiştirme hedefimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Bugün velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile yeni bir döneme başlamaktan heyecanlıyız, gururluyuz. 2018-2019 eğitim öğretim yılında 90 yıllık TED tecrübesi ile Denizli’de geleceğin aydın nesillerini yetiştirmeye devam edeceğimiz için çok mutluyuz.
​​​​​​​Türk Eğitim Derneği’nin Denizli’deki okulu TED Denizli Koleji 2018 – 2019 eğitim öğretim yılına öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin katılımı ile düzenlenen resmi açılış töreni ile başladı.    

 

Eğitim’de görerek, öğrenerek, deneyerek ve yaparak öğrenme metodu ile öğrencilerini geleceğe hazırlamayı ilke edinen TED Denizli Koleji İlkokul Müdürü Aslı Karakurt, Ortaokul ve Lise Müdürü Türkay Kılcı, Kurucu Temsilcisi ve Genel Koordinatör Fatih Canpolat, Yönetim Kurulu Üyesi Handan Oto konuşmalarında eğitim yılının başlamasından dolayı duydukları mutluluğu ifade ettiler. Açılış ve hoşgeldiniz konuşmalarından sonra birinci ve beşinci sınıfa başlayan öğrenci gösterilerinden sonra TED Marşı ile devam eden törende heyecanlı anlar yaşandı.    

90 yıllık bir misyonu üstlendiklerini ve büyüyen kadroları ile yüzü geleceğe dönük, aydın, dünya vatandaşı bireyler yetiştirmenin önemine değinen Kurucu Temsilcisi ve Genel Koordinatör Fatih Canpolat “Öğrencilerimizi hayata ve geleceğe sadece akademik değil sosyal çalışmalar ile hazırlayabiliriz. Sürdürülebilir başarı ise ancak bütünsellik sağlanarak mümkün olabilir. Bu temeli okul öncesi eğitim ve birinci sınıftan başlayarak atmalıyız. Bu temel üzerine her kademede çocukların gelişimine uygun, dünyadaki ve teknolojideki yeni gelişmeler ile entegre edilmiş bilgiler ile inşa edeceğiniz bir eğitim sistemi oluşturduğunuzda ve sürdürdüğünüzde başarıyı yakalamak mümkün olabilir. Her çocuk ve her öğrenci özeldir. Bu bilinç ile çocuğu odak noktasına alan okulumuzun, hem akademik olarak girdikleri sınavlarda aldıkları başarılı sonuçlar, hem de sosyal açıdan edindikleri yetkinlikler ile Denizli’de kurulduğumuz ilk günden itibaren gördüğümüz yoğun ilgiden oldukça mutluyuz. TED Denizli Koleji olarak öğrencilerimize sunduğumuz yaşam temelli, akademik ve sosyal becerilerin gelişimine yönelik eğitimler ile sınavlara yönelik eğitimlerin yanı sıra yabancı dil eğitimimiz ve sunduğumuz uluslararası geçerliliği olan sertifika, diploma ve değişim programlarıyla da onları birer dünya vatandaşı olarak yetiştirme hedefimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Bugün velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile yeni bir döneme başlamaktan heyecanlıyız, gururluyuz. 2018-2019 eğitim öğretim yılında 90 yıllık TED tecrübesi ile Denizli’de geleceğin aydın nesillerini yetiştirmeye devam edeceğimiz için çok mutluyuz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.