FUARLAR ŞEHRİ DENİZLİ

BÜYÜKŞEHİR BLD 23.02.2024 - 13:08, Güncelleme: 23.02.2024 - 13:08 1379+ kez okundu.
 

FUARLAR ŞEHRİ DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesinin de desteklediği Ege’nin iki büyük fuarına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Osman Zolan, Denizli’nin fuarlar şehri olması için birçok etkinlik ve fuar organizasyonu düzenlediklerini söyledi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin aynı gün başlayan Ege Kariyer Fuarı (EGEKAF) 2014 ve 19. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’na ev sahipliği yaptığını belirterek, kentin adının fuarlarla da özdeşleştiğini söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin de desteklediği, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda düzenlenen EGEKAF ile 19. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı aynı gün kapılarını ziyaretçilerine açtı. EGEKAF’ın ardından 19. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’nın açılışına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin tarım ve hayvancılıkta çok büyük imkanlara sahip olduğunu belirterek, “Denizli’miz sanayi ve ticarette olduğu gibi tarımda da güzel noktalara geldi” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin tarım ve hayvancılığa verdiği destekleri anlatan Başkan Zolan, lisanslı depoculuk, ceviz fidanı, tarım makinaları, tohum gibi 50’nin üzerinde destek projesi hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Bunları şov olsun, algı olsun diye değil şehrimzide sürdürülebilir tarım ve hayvancılık yapılsın, üreticimiz daha çok üretsin ve kazansın diye yaptık” dedi.  “Bu alanda çok zenginiz” Fuarların çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Bugün şehrimiz çok güzel, şenlik havasında iki büyük fuara ev sahipliği yapıyor. Şehrimizde EGEKAF 2024 ve 19. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı gerçekleşiyor. Ege’yi kapsayan binlerce gencimiz, üreticimiz ve sektörün ileri gelenlerinin katıldığı fuarların Denizli’de olması çok kıymetli” dedi. Denizli’nin fuarlar şehri olması için birçok etkinlik ve fuar organizasyonu düzenlediklerini kaydeden Başkan Zolan, belediyecilik hizmetlerinin çok önemli olduğunu ancak bu güzel organizasyonların da şehre getirilip insanların ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğini işaret etti. Fuara katılanlara teşekkür eden Başkan Zolan, “Bu alanda çok zenginiz. Herkes en iyisini, en güzelini yapmak için gayret sarf ediyor. Ben emek veren herkese çok teşekkür ediyor, fuarımızın insanımıza güzellikler getirmesini, üretimi artırma noktasında katkı sağlamasını diliyorum” dedi.  Büyükşehir standında destekler anlatıldı Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Osman Zolan, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve beraberindekilerle fuarı gezdi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin tarım ve hayvancılığa yönelik verdiği desteklerin anlatıldığı standı da ziyaret eden protokol üyeleri bir süre fuarı gezerek vatandaşlara ve işletmelere “hayırlı fuarlar” diledi.       
Denizli Büyükşehir Belediyesinin de desteklediği Ege’nin iki büyük fuarına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Osman Zolan, Denizli’nin fuarlar şehri olması için birçok etkinlik ve fuar organizasyonu düzenlediklerini söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin aynı gün başlayan Ege Kariyer Fuarı (EGEKAF) 2014 ve 19. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’na ev sahipliği yaptığını belirterek, kentin adının fuarlarla da özdeşleştiğini söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin de desteklediği, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda düzenlenen EGEKAF ile 19. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı aynı gün kapılarını ziyaretçilerine açtı. EGEKAF’ın ardından 19. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’nın açılışına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin tarım ve hayvancılıkta çok büyük imkanlara sahip olduğunu belirterek, “Denizli’miz sanayi ve ticarette olduğu gibi tarımda da güzel noktalara geldi” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin tarım ve hayvancılığa verdiği destekleri anlatan Başkan Zolan, lisanslı depoculuk, ceviz fidanı, tarım makinaları, tohum gibi 50’nin üzerinde destek projesi hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Bunları şov olsun, algı olsun diye değil şehrimzide sürdürülebilir tarım ve hayvancılık yapılsın, üreticimiz daha çok üretsin ve kazansın diye yaptık” dedi.

 “Bu alanda çok zenginiz”

Fuarların çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Bugün şehrimiz çok güzel, şenlik havasında iki büyük fuara ev sahipliği yapıyor. Şehrimizde EGEKAF 2024 ve 19. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı gerçekleşiyor. Ege’yi kapsayan binlerce gencimiz, üreticimiz ve sektörün ileri gelenlerinin katıldığı fuarların Denizli’de olması çok kıymetli” dedi. Denizli’nin fuarlar şehri olması için birçok etkinlik ve fuar organizasyonu düzenlediklerini kaydeden Başkan Zolan, belediyecilik hizmetlerinin çok önemli olduğunu ancak bu güzel organizasyonların da şehre getirilip insanların ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğini işaret etti. Fuara katılanlara teşekkür eden Başkan Zolan, “Bu alanda çok zenginiz. Herkes en iyisini, en güzelini yapmak için gayret sarf ediyor. Ben emek veren herkese çok teşekkür ediyor, fuarımızın insanımıza güzellikler getirmesini, üretimi artırma noktasında katkı sağlamasını diliyorum” dedi. 

Büyükşehir standında destekler anlatıldı

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Osman Zolan, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve beraberindekilerle fuarı gezdi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin tarım ve hayvancılığa yönelik verdiği desteklerin anlatıldığı standı da ziyaret eden protokol üyeleri bir süre fuarı gezerek vatandaşlara ve işletmelere “hayırlı fuarlar” diledi. 

 

 


 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.