PAMUKKALE’YE MODERN SAĞLIK OCAKLARI YAPILACAK

DENİZLİ SİYASET 14.03.2024 - 12:37, Güncelleme: 14.03.2024 - 12:37 1511 kez okundu.
 

PAMUKKALE’YE MODERN SAĞLIK OCAKLARI YAPILACAK

Pamukkale Belediye Başkanlığı yarışı için yaptığı seçim kampanyasını başarıyla sürdüren Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, kırsalda sağlık ocağı olmayan mahallelere sağlık ocağı sözü verdi.
HABER MERKEZİ AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçim bölgesinde kırsalda kalan mahalleler için sağlık ocağı sözü verdi. Pekdemir, sağlığın önemini ve vatandaşların bu alandaki ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak merkezde ve kırsal bölgelerde sağlık ocağı ihtiyacı duyulan tüm mahallelere modern sağlık ocakları yapacaklarını açıkladı. Pamukkale Belediye Başkan Adayı Pekdemir’in projeleri arasında bulunun ve modern mimarileriyle dikkat çekecek olan bu yapılar, son teknoloji tıbbi ekipmanlarla donatılacak. Ayrıca inşa edilecek olan sağlık ocakları, eksiksiz bir şekilde Sağlık Bakanlığı’na devredilerek biran önce hizmete girmesi ve vatandaşların daha etkin ve kaliteli sağlık hizmetlerine erişebilmeleri sağlanacak. “Vatandaşlarımızın uygun görüp bize görev vermeleri durumunda hemen hemen yarısı kırsalda bulunan Pamukkale’de yapacağımız çalışmalar ve gerçekleştireceğimiz projelerimiz ile bölgede yaşam standardını artırmayı amaçlıyoruz” diyen AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, sağlık ocaklarının yapılmasıyla birlikte, bölgedeki sağlık altyapısının güçlendirilmiş ve vatandaşların sağlık hizmetlerine daha kolay erişebilmesinin sağlanmış olacağının altını çizdi. 
Pamukkale Belediye Başkanlığı yarışı için yaptığı seçim kampanyasını başarıyla sürdüren Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, kırsalda sağlık ocağı olmayan mahallelere sağlık ocağı sözü verdi.

HABER MERKEZİ

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçim bölgesinde kırsalda kalan mahalleler için sağlık ocağı sözü verdi. Pekdemir, sağlığın önemini ve vatandaşların bu alandaki ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak merkezde ve kırsal bölgelerde sağlık ocağı ihtiyacı duyulan tüm mahallelere modern sağlık ocakları yapacaklarını açıkladı.

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Pekdemir’in projeleri arasında bulunun ve modern mimarileriyle dikkat çekecek olan bu yapılar, son teknoloji tıbbi ekipmanlarla donatılacak. Ayrıca inşa edilecek olan sağlık ocakları, eksiksiz bir şekilde Sağlık Bakanlığı’na devredilerek biran önce hizmete girmesi ve vatandaşların daha etkin ve kaliteli sağlık hizmetlerine erişebilmeleri sağlanacak.

“Vatandaşlarımızın uygun görüp bize görev vermeleri durumunda hemen hemen yarısı kırsalda bulunan Pamukkale’de yapacağımız çalışmalar ve gerçekleştireceğimiz projelerimiz ile bölgede yaşam standardını artırmayı amaçlıyoruz” diyen AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, sağlık ocaklarının yapılmasıyla birlikte, bölgedeki sağlık altyapısının güçlendirilmiş ve vatandaşların sağlık hizmetlerine daha kolay erişebilmesinin sağlanmış olacağının altını çizdi. 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.