Alışveriş merkezi hırsızları yakalandı

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2023 - 23:13, Güncelleme: 02.11.2023 - 10:53 1340+ kez okundu.
 

Alışveriş merkezi hırsızları yakalandı

Alışveriş merkezi hırsızları yakalandı
Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir alışveriş merkezindeki mağazadan yaklaşık 2 bin 500 TL değerinde giyim eşyası çalan şüpheliler Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.İsabeyli Mahallesi’nde bir alışveriş merkezi içerisinde bulunan mağazadan yaklaşık 2 bin 500 TL değerinde giyim eşyasının çalınması olayı meydana geldi. İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince kamera incelemesi ve yapılan detaylı araştırma sonucu hırsızlık olayı ile ilgili H.G. ve S.Y. isimli şüpheli şahıslar tespit edildi. Şüpheliler Nazilli ilçesi Dallıca Mahallesi’nde saklandıkları ikamette yakalandı. H.G. isimli şüpheli şahsın 4 suçtan arandığı ve hakkında 11 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. S.Y. isimli şüpheli şahsın 16 suçtan arandığı ve hakkında toplam 22 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Şüpheliler sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmasına müteakip Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Alışveriş merkezi hırsızları yakalandı
Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir alışveriş merkezindeki mağazadan yaklaşık 2 bin 500 TL değerinde giyim eşyası çalan şüpheliler Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.


İsabeyli Mahallesi’nde bir alışveriş merkezi içerisinde bulunan mağazadan yaklaşık 2 bin 500 TL değerinde giyim eşyasının çalınması olayı meydana geldi. İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince kamera incelemesi ve yapılan detaylı araştırma sonucu hırsızlık olayı ile ilgili H.G. ve S.Y. isimli şüpheli şahıslar tespit edildi. Şüpheliler Nazilli ilçesi Dallıca Mahallesi’nde saklandıkları ikamette yakalandı. H.G. isimli şüpheli şahsın 4 suçtan arandığı ve hakkında 11 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. S.Y. isimli şüpheli şahsın 16 suçtan arandığı ve hakkında toplam 22 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Şüpheliler sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmasına müteakip Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.