“SÜRPRİZİ SAADET PARTİSİ YAPACAK”

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2019 - 09:26, Güncelleme: 26.03.2019 - 09:26 3727+ kez okundu.
 

“SÜRPRİZİ SAADET PARTİSİ YAPACAK”

Saadet Partisi Denizli teşkilatı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde renkli görüntülere sahne olmaya devam ediyor. Denizli için Sevgi ve Kardeşlik Yürüyüşü gerçekleştiren Saadetliler Denizli’de ses getiren bir etkinliğe imza attılar.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin bayram havasında, kardeşlik çerçevesinde geçmesini istediklerini dile getiren Saadetliler, kardeşlik yürüyüşü yaparak dikkatleri üzerlerine çekti. Ellerinde döviz ve balonlarla Bayramyeri Meydanından 15 Temmuz Şehitler Meydanına kadar yürüyen Saadetliler, yürüyüş sonunda çocuklara pamuk şeker ikramında bulundu.  Renkli görüntülere sahne olan kardeşlik yürüyüşüne Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Demirel, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Sevil Aktaş, Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Taner İzgi, belediye meclis üyesi adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Yürüyüş sonunda basın açıklamasında bulunan başkan adayları başaracaklarına olan inançlarını dile getirdi. “BAYRAM HAVASINDA GEÇİYOR” Memleketin seçim yüzünden gerilmemesi gerektiğini söyleyen Saadet Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Demirel,  “ Seçim sürecimiz genel anlamıyla bayram havasında geçiyor. Bizim de tam olarak istediğimiz çocuklarımızla, ailemizle elimizde balonlarla,çiçeklerle, bayraklarla mutlu ve huzurlu bir seçim atmosferi olsun istiyoruz. Memleketimiz seçim yüzünden gerilmesin.İnşallah çalışan kazansın, beğenilen kazansın. Milletimizin teveccühü bizim için önemli. Nihayetinde demokrasinin gereği huzur ve bayram ortamı oluşturmak. Katılımlarından dolayı da tüm halkımıza teşekkür ediyorum” Dedi. Açıklamaları sırasında seçime ilişkin sürecin oldukça heyecanlı geçtiğine vurgu yapan Saadet Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı Sevil Aktaş,  “Mutluyuz ve heyecanlıyız sonucun çok güzel olacağına inanıyoruz. Seçim çalışmalarımızı inançla yürütüyoruz ve hiçbir zaman kaybetmeyi düşünmüyoruz. Her gün kapıdan sahaya inerken aynı heyecanla iniyoruz. Son dönemece girdik çalışmalarımız daha da hızlanacak. İnsanlara dokundukça onların teveccühünü kazandıkça bizler daha çok umutlanıyoruz. Bu seçimde en büyük sürprizi Saadet Partisi yapacak. Belediyeleri kesinlikle alacağız” dedi.
Saadet Partisi Denizli teşkilatı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde renkli görüntülere sahne olmaya devam ediyor. Denizli için Sevgi ve Kardeşlik Yürüyüşü gerçekleştiren Saadetliler Denizli’de ses getiren bir etkinliğe imza attılar.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin bayram havasında, kardeşlik çerçevesinde geçmesini istediklerini dile getiren Saadetliler, kardeşlik yürüyüşü yaparak dikkatleri üzerlerine çekti. Ellerinde döviz ve balonlarla Bayramyeri Meydanından 15 Temmuz Şehitler Meydanına kadar yürüyen Saadetliler, yürüyüş sonunda çocuklara pamuk şeker ikramında bulundu.  Renkli görüntülere sahne olan kardeşlik yürüyüşüne Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Demirel, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Sevil Aktaş, Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Taner İzgi, belediye meclis üyesi adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Yürüyüş sonunda basın açıklamasında bulunan başkan adayları başaracaklarına olan inançlarını dile getirdi.

“BAYRAM HAVASINDA GEÇİYOR”

Memleketin seçim yüzünden gerilmemesi gerektiğini söyleyen Saadet Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Demirel,  “ Seçim sürecimiz genel anlamıyla bayram havasında geçiyor. Bizim de tam olarak istediğimiz çocuklarımızla, ailemizle elimizde balonlarla,çiçeklerle, bayraklarla mutlu ve huzurlu bir seçim atmosferi olsun istiyoruz. Memleketimiz seçim yüzünden gerilmesin.İnşallah çalışan kazansın, beğenilen kazansın. Milletimizin teveccühü bizim için önemli. Nihayetinde demokrasinin gereği huzur ve bayram ortamı oluşturmak. Katılımlarından dolayı da tüm halkımıza teşekkür ediyorum” Dedi.

Açıklamaları sırasında seçime ilişkin sürecin oldukça heyecanlı geçtiğine vurgu yapan Saadet Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı Sevil Aktaş,  “Mutluyuz ve heyecanlıyız sonucun çok güzel olacağına inanıyoruz. Seçim çalışmalarımızı inançla yürütüyoruz ve hiçbir zaman kaybetmeyi düşünmüyoruz. Her gün kapıdan sahaya inerken aynı heyecanla iniyoruz. Son dönemece girdik çalışmalarımız daha da hızlanacak. İnsanlara dokundukça onların teveccühünü kazandıkça bizler daha çok umutlanıyoruz. Bu seçimde en büyük sürprizi Saadet Partisi yapacak. Belediyeleri kesinlikle alacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.