Yeni bir yaşam hayalleri yarım kaldı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2023 - 13:17, Güncelleme: 31.12.2023 - 11:04 1431+ kez okundu.
 

Yeni bir yaşam hayalleri yarım kaldı

Yeni bir yaşam hayalleri yarım kaldı
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen trajik bir kaza sonucu yaşamlarını yitiren iki genç, aynı gün gerçekleşen cenaze töreniyle son yolculuklarına uğurlandı. Hayatları yarım kalan iki genç, günler öncesinde iş yeri açma planları ve evlilik hayallerini kurdukları öğrenildi.29 Ekim tarihinde Merkezefendi ilçesi İzmir Bulvarı üst geçit üzerinde meydana gelen kazada, Hüseyin G. idaresindeki 48 AOL 432 plakalı SUV araç ile Fethi Berk (24) idaresindeki motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Berk, üst geçitten aşağı düşerken, arkasında bulunan Buse Nur Bostancı (18) ise motosikletle yola savruldu. İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen sağlık ekibi, yaptığı incelemede Bostancı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Motosiklet sürücüsü Berk ise kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.Sürücü alkolü çıktıKazaya karışan araç sürücüsüne yapılan alkol testinde Hüseyin G.’nin 1.14 promil alkollü olduğu ileri sürüldü. Gözaltına alınan sürücü Hüseyin G., yapılan işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandığı öğrenildi.İki genç toprağa verildiÖmürlerinin baharında hayatlarını kaybeden Buse Nur Bostancı ve Fethi Berk, aileleri ve sevenleri tarafından duygusal bir atmosferde defnedildi. Bostancı, Tavas ilçesindeki Ulukent Mezarlığı’na, Berk ise Pamukkale ilçesine bağlı Kayıhan Mezarlığı’na gömüldü.Hayalleri yarım kaldıGenç çiftin, hayatlarını birleştirmek üzere iş yeri açma planları yaptığı ve evlilik hayallerini gerçekleştirmek için hazırlıklar yaptıkları öğrenildi. Olay, genç yaşta kaybedilen hayatlara duyulan üzüntüyü artırdı.
Yeni bir yaşam hayalleri yarım kaldı
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen trajik bir kaza sonucu yaşamlarını yitiren iki genç, aynı gün gerçekleşen cenaze töreniyle son yolculuklarına uğurlandı. Hayatları yarım kalan iki genç, günler öncesinde iş yeri açma planları ve evlilik hayallerini kurdukları öğrenildi.
29 Ekim tarihinde Merkezefendi ilçesi İzmir Bulvarı üst geçit üzerinde meydana gelen kazada, Hüseyin G. idaresindeki 48 AOL 432 plakalı SUV araç ile Fethi Berk (24) idaresindeki motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Berk, üst geçitten aşağı düşerken, arkasında bulunan Buse Nur Bostancı (18) ise motosikletle yola savruldu. İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen sağlık ekibi, yaptığı incelemede Bostancı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Motosiklet sürücüsü Berk ise kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Sürücü alkolü çıktı
Kazaya karışan araç sürücüsüne yapılan alkol testinde Hüseyin G.’nin 1.14 promil alkollü olduğu ileri sürüldü. Gözaltına alınan sürücü Hüseyin G., yapılan işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandığı öğrenildi.

İki genç toprağa verildi
Ömürlerinin baharında hayatlarını kaybeden Buse Nur Bostancı ve Fethi Berk, aileleri ve sevenleri tarafından duygusal bir atmosferde defnedildi. Bostancı, Tavas ilçesindeki Ulukent Mezarlığı’na, Berk ise Pamukkale ilçesine bağlı Kayıhan Mezarlığı’na gömüldü.

Hayalleri yarım kaldı
Genç çiftin, hayatlarını birleştirmek üzere iş yeri açma planları yaptığı ve evlilik hayallerini gerçekleştirmek için hazırlıklar yaptıkları öğrenildi. Olay, genç yaşta kaybedilen hayatlara duyulan üzüntüyü artırdı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.