SORU KİTAPÇIKLARINI YERDEN TOPLADILAR...

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.06.2018 - 19:04, Güncelleme: 02.06.2018 - 19:21 3217+ kez okundu.
 

SORU KİTAPÇIKLARINI YERDEN TOPLADILAR...

Denizli'de bu gün gerçekleştirilen Liselere Giriş Sınavının yapıldığı okullardan...
Denizli'de bu gün gerçekleştirilen Liselere Giriş Sınavı'nın yapıldığı okullardan birinde sınav kitapçığı krizi yaşandı. Eğitim-İş Denizli Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan tarafından gündeme getirilen skandal olay, Hürriyet Ortaokulunda yaşandı. Sınav bitiminde öğrencilere dağıtılması gereken soru kitapçıkları yerlere saçılmış ve üzerlerine basılmış bir halde görüntülendi.  ÇOCUKLARIMIZIN EMEĞİNE SAYGI İSTİYORUZ Yaşanan olayla ilgili olarak bir açıklama yapan Eğitim İş Denizli Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğun, "Bugün 12.000'den fazla öğrencimiz liselere giriş sınavında ter döktü. Aileleri heyecanla çocuklarımızı beklediler. Onların iyi haberlerine yoğunlaştılar. Matematik testi öğrencilerimizi epey zorlamış görünüyor. Yoruma dayalı, veriler arasında ilişki kurabilmeyi amaçlayan uzun ve etkinlik modelli sorular neredeyse üniversite sınavı düzeyinde olmuş. Çocuklarımızı bir kez daha kutluyorum. Geçmiş olsun." dedi. Bu önemli sınavda, bazı okul idarelerinin duyarsuz davrandıklarını kaydeden Aydoğan, Aydoğan, "Sınavdan bir saat sonra dağıtılması gereken soru kitapçıkları rastgele atılmış, başında bir yetkili olmadan bahçeye, merdivenlere dağıtılmış bir şekilde duruyordu. Çocuklar, aileleri kitapçıkları bulmak için sıkıntı çektiler. Yerlerde çiğnenmiş kitapçıklar arasında çocuklarınızın emeklerini aramak istemiyoruz" şeklinde konuştu. 
Denizli'de bu gün gerçekleştirilen Liselere Giriş Sınavının yapıldığı okullardan...

Denizli'de bu gün gerçekleştirilen Liselere Giriş Sınavı'nın yapıldığı okullardan birinde sınav kitapçığı krizi yaşandı. Eğitim-İş Denizli Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan tarafından gündeme getirilen skandal olay, Hürriyet Ortaokulunda yaşandı. Sınav bitiminde öğrencilere dağıtılması gereken soru kitapçıkları yerlere saçılmış ve üzerlerine basılmış bir halde görüntülendi. 

ÇOCUKLARIMIZIN EMEĞİNE SAYGI İSTİYORUZ

Yaşanan olayla ilgili olarak bir açıklama yapan Eğitim İş Denizli Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğun, "Bugün 12.000'den fazla öğrencimiz liselere giriş sınavında ter döktü. Aileleri heyecanla çocuklarımızı beklediler. Onların iyi haberlerine yoğunlaştılar. Matematik testi öğrencilerimizi epey zorlamış görünüyor. Yoruma dayalı, veriler arasında ilişki kurabilmeyi amaçlayan uzun ve etkinlik modelli sorular neredeyse üniversite sınavı düzeyinde olmuş. Çocuklarımızı bir kez daha kutluyorum. Geçmiş olsun." dedi.

Bu önemli sınavda, bazı okul idarelerinin duyarsuz davrandıklarını kaydeden Aydoğan, Aydoğan, "Sınavdan bir saat sonra dağıtılması gereken soru kitapçıkları rastgele atılmış, başında bir yetkili olmadan bahçeye, merdivenlere dağıtılmış bir şekilde duruyordu. Çocuklar, aileleri kitapçıkları bulmak için sıkıntı çektiler. Yerlerde çiğnenmiş kitapçıklar arasında çocuklarınızın emeklerini aramak istemiyoruz" şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.