SOKAKLAR YEŞİL SİYAH OLACAK

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2018 - 23:06, Güncelleme: 17.10.2018 - 23:38 3316+ kez okundu.
 

SOKAKLAR YEŞİL SİYAH OLACAK

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.’ye yeni eklenen otobüslerin rengi görenleri mest etti.
Modern bir şehir olma yolunda, emin adımlarla ilerleyen Denizli, Büyükşehir Belediyesinin attığı atılımlarla hedefine hızla ilerliyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş,’nin üstlendiği, şehir içi taşımacılığı, hizmet ağının geliştirilmesi adına, geçtiğimiz günlerde 80 otobüs daha araç parkuruna ilave edildi. Ulaşımda kalite standartlarını artımak adına atılan adımların yanında bu kez, şehrin gözbebeği olan Denizlispor’da unutulmadı. Büyükşehir bünyesine dahil edilen otobüsler, yeşil-siyah renklere boyandı. Başkan Osman Zolan’ın renk seçiminde ve boyama esnasında bizzat başında beklediğini öğrendiğimiz bu son gelişme ile şehirde hizmet veren tüm otobüslerin zaman içinde yeşil-siyaha bürüneceği öğrenildi. VATANDAŞLARDAN ZOLAN’A TEŞEKKÜR “Teşekkürler Sayın Osman Zolan Başkanım” sözleri ile sosyal medya hesabı üzerinden duygularını paylaşan, Denizlispor’un yöneticilerinden Taner Atilla’nın gönderisi altına yorum yapan Denizlililer de atılan adımdan memnun görünüyor. Yapılan bazı yorumlarda; “işte bu başkanım, şehrimize yakışan da buydu.” “Geç kalınmış bir proje ama emeği geçenlere teşekkürler.” “Gözlerim yaşardı.” “Teşekkürler başkanım, yeşil-siyah aşkı hiç bitmesin.” gibi yorumlarla destek verdi.  
Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.’ye yeni eklenen otobüslerin rengi görenleri mest etti.

Modern bir şehir olma yolunda, emin adımlarla ilerleyen Denizli, Büyükşehir Belediyesinin attığı atılımlarla hedefine hızla ilerliyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş,’nin üstlendiği, şehir içi taşımacılığı, hizmet ağının geliştirilmesi adına, geçtiğimiz günlerde 80 otobüs daha araç parkuruna ilave edildi. Ulaşımda kalite standartlarını artımak adına atılan adımların yanında bu kez, şehrin gözbebeği olan Denizlispor’da unutulmadı. Büyükşehir bünyesine dahil edilen otobüsler, yeşil-siyah renklere boyandı. Başkan Osman Zolan’ın renk seçiminde ve boyama esnasında bizzat başında beklediğini öğrendiğimiz bu son gelişme ile şehirde hizmet veren tüm otobüslerin zaman içinde yeşil-siyaha bürüneceği öğrenildi.

VATANDAŞLARDAN ZOLAN’A TEŞEKKÜR

“Teşekkürler Sayın Osman Zolan Başkanım” sözleri ile sosyal medya hesabı üzerinden duygularını paylaşan, Denizlispor’un yöneticilerinden Taner Atilla’nın gönderisi altına yorum yapan Denizlililer de atılan adımdan memnun görünüyor. Yapılan bazı yorumlarda; “işte bu başkanım, şehrimize yakışan da buydu.” “Geç kalınmış bir proje ama emeği geçenlere teşekkürler.” “Gözlerim yaşardı.” “Teşekkürler başkanım, yeşil-siyah aşkı hiç bitmesin.” gibi yorumlarla destek verdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.