Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas OSB, etüd, mühendislik ve proje ihalesine çıkıyor

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2023 - 23:17, Güncelleme: 02.11.2023 - 19:40 1781+ kez okundu.
 

Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas OSB, etüd, mühendislik ve proje ihalesine çıkıyor

Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas OSB, etüd, mühendislik ve proje ihalesine çıkıyor
Muğla’nın Seydikemer ilçesinde kuruluş şamasındaki Süt İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş protokolü 2 Haziran 2022 tarihinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylanarak tüzel kişilik kazanmıştı. Müteşebbis heyet tarafından hazineden satın alınan arazi üzerine yapılacak etüd, proje ve mühendislik işi 7 Kasım’da ihaleye çıkıyor.Organize Sanayi Bölgesinin 1 milyon 143 bin 843 m2’lik arsası Milli Emlak Genel Müdürlüğünden satın alındı. Arazi bedelinin tamamı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyette bulunan kuruluşların katkıları ile karşılandı.Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi alanına ait etüt, proje mühendislik hizmetleri hazırlanması işi ihalesi yapılacak. İhale, 7 Kasım 2023 Salı günü saat 11.00’da Seydikemer İlçesinde yapılacak. Organize Sanayi Bölgesi arazisinin etüt, proje mühendislik hizmetlerinin yaptırılmasından sonra altyapı işleri (yol, su, elektrik, kanalizasyon, atıksu) tamamlanacak, sonra da öncelikle Seydikemer ve Fethiye İlçelerinde bulunan yatırımcı firmalardan toplanacak talep doğrultusunda parsel tahsisleri yapılarak faaliyete başlanacak.
Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas OSB, etüd, mühendislik ve proje ihalesine çıkıyor
Muğla’nın Seydikemer ilçesinde kuruluş şamasındaki Süt İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş protokolü 2 Haziran 2022 tarihinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylanarak tüzel kişilik kazanmıştı. Müteşebbis heyet tarafından hazineden satın alınan arazi üzerine yapılacak etüd, proje ve mühendislik işi 7 Kasım’da ihaleye çıkıyor.
Organize Sanayi Bölgesinin 1 milyon 143 bin 843 m2’lik arsası Milli Emlak Genel Müdürlüğünden satın alındı. Arazi bedelinin tamamı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyette bulunan kuruluşların katkıları ile karşılandı.
Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi alanına ait etüt, proje mühendislik hizmetleri hazırlanması işi ihalesi yapılacak. İhale, 7 Kasım 2023 Salı günü saat 11.00’da Seydikemer İlçesinde yapılacak. Organize Sanayi Bölgesi arazisinin etüt, proje mühendislik hizmetlerinin yaptırılmasından sonra altyapı işleri (yol, su, elektrik, kanalizasyon, atıksu) tamamlanacak, sonra da öncelikle Seydikemer ve Fethiye İlçelerinde bulunan yatırımcı firmalardan toplanacak talep doğrultusunda parsel tahsisleri yapılarak faaliyete başlanacak.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.