SAĞLIĞA EŞİT ERİŞİM SAĞLAYACAĞIZ

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2018 - 13:46, Güncelleme: 19.06.2018 - 13:57 3527+ kez okundu.
 

SAĞLIĞA EŞİT ERİŞİM SAĞLAYACAĞIZ

CHP Denizli Milletvekili adayı Şeniz Süzek Doğan, Sevindik Mahallesinde yaşayan vatandaşları ziyaret etti. “Bakıma muhtaç hastalar için, Aile Merkezileri ile entegre şekilde hasta bakım merkezleri kuracağız” müjdesini verdi.
CHP Denizli 7.sıra Milletvekili adayı Şeniz Süzek Doğan seçim gezileri kapsamında Sevindik Mahallesini ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinledi. Sağlık alanındaki yapılacak yeniliklerden bahseden Şeniz Süzek Doğan, Sağlık hizmetlerinin ücretsiz sağlanması ilkesini benimseyen bir iktidar olacaklarını söyleyerek: Sağlık hizmetlerinde katılım payı, ilave ücret vb. ödemeleri kaldıracağız. Prim ödemiş olmayı sağlık hizmeti almanın ön koşulu olmaktan çıkaracağız.  Aile Sigortası kapsamındaki tüm yurttaşlarımızın GSS primlerini Hazine’den karşılayacağız. Bu yurttaşlarımızın GSS borçlarının tamamını sileceğiz.  Kişi başına düşen sağlık personeli sayısını kademeli olarak AB ülkeleri düzeyine çıkaracağız. Hekim ve sağlık personeli dağılımındaki bölgelerarası eşitsizlikleri gidereceğiz. Hastane ve doktor randevu telefonlarını ve sağlık kurumlarına erişim için kullanılan toplu taşıma hizmetlerini ücretsiz yapacağız. Kademeli sevk sistemini yeniden hayata geçirerek, vatandaşların sevk zinciri içerisinde istedikleri sağlık kuruluşu ve hekime gidebilmelerini sağlayacağız. Kadınlar ve Çocuklar Kadınlara ve çocuklara yönelik sağlık taramalarına süreklilik kazandıracağız. Her annenin ihtiyacı olan vitaminleri ücretsiz sağlayacağız. Engellilerin, hastanelere servis araçları ile randevulu olarak gelebilmelerini sağlayacağız. Bakıma muhtaç hastalar için Aile Merkezileri ile entegre şekilde hasta bakım merkezleri kuracağız. Kanser, Demans, Alzheimer hastaları ve yatağa bağımlı olan hastalara hasta bakım merkezlerinde sağlık ve bakım hizmetleri vereceğiz. Her 100 bin kişi için bir Kamu Tıp Merkezi açacağız. Laboratuvarların ve görüntüleme ünitelerinin de bulunacağı Kamu Tıp Merkezleri’nde uzman hekimler, aile hekimleri ve diş hekimleri ile 7/24, nitelikli sağlık hizmeti sunacağız. Kent merkezlerindeki hastaneleri kapatmayacak, bu hastanelerin altyapı ve insan kaynaklarını geliştireceğiz. Uygun bir planlama ile doktorların her hastaya en az 15 dakika zaman ayırmalarını sağlayacağız. Tüm vatandaşlarımızın sağlığa eşit erişimini sağlayacağız. Vatandaşımız rahat edecek ” dedi.  
CHP Denizli Milletvekili adayı Şeniz Süzek Doğan, Sevindik Mahallesinde yaşayan vatandaşları ziyaret etti. “Bakıma muhtaç hastalar için, Aile Merkezileri ile entegre şekilde hasta bakım merkezleri kuracağız” müjdesini verdi.

CHP Denizli 7.sıra Milletvekili adayı Şeniz Süzek Doğan seçim gezileri kapsamında Sevindik Mahallesini ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinledi. Sağlık alanındaki yapılacak yeniliklerden bahseden Şeniz Süzek Doğan, Sağlık hizmetlerinin ücretsiz sağlanması ilkesini benimseyen bir iktidar olacaklarını söyleyerek: Sağlık hizmetlerinde katılım payı, ilave ücret vb. ödemeleri kaldıracağız. Prim ödemiş olmayı sağlık hizmeti almanın ön koşulu olmaktan çıkaracağız.  Aile Sigortası kapsamındaki tüm yurttaşlarımızın GSS primlerini Hazine’den karşılayacağız.

Bu yurttaşlarımızın GSS borçlarının tamamını sileceğiz.  Kişi başına düşen sağlık personeli sayısını kademeli olarak AB ülkeleri düzeyine çıkaracağız. Hekim ve sağlık personeli dağılımındaki bölgelerarası eşitsizlikleri gidereceğiz. Hastane ve doktor randevu telefonlarını ve sağlık kurumlarına erişim için kullanılan toplu taşıma hizmetlerini ücretsiz yapacağız. Kademeli sevk sistemini yeniden hayata geçirerek, vatandaşların sevk zinciri içerisinde istedikleri sağlık kuruluşu ve hekime gidebilmelerini sağlayacağız. Kadınlar ve Çocuklar Kadınlara ve çocuklara yönelik sağlık taramalarına süreklilik kazandıracağız. Her annenin ihtiyacı olan vitaminleri ücretsiz sağlayacağız. Engellilerin, hastanelere servis araçları ile randevulu olarak gelebilmelerini sağlayacağız. Bakıma muhtaç hastalar için Aile Merkezileri ile entegre şekilde hasta bakım merkezleri kuracağız. Kanser, Demans, Alzheimer hastaları ve yatağa bağımlı olan hastalara hasta bakım merkezlerinde sağlık ve bakım hizmetleri vereceğiz. Her 100 bin kişi için bir Kamu Tıp Merkezi açacağız. Laboratuvarların ve görüntüleme ünitelerinin de bulunacağı Kamu Tıp Merkezleri’nde uzman hekimler, aile hekimleri ve diş hekimleri ile 7/24, nitelikli sağlık hizmeti sunacağız. Kent merkezlerindeki hastaneleri kapatmayacak, bu hastanelerin altyapı ve insan kaynaklarını geliştireceğiz. Uygun bir planlama ile doktorların her hastaya en az 15 dakika zaman ayırmalarını sağlayacağız. Tüm vatandaşlarımızın sağlığa eşit erişimini sağlayacağız. Vatandaşımız rahat edecek ” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.