CHP’LİLERİN GÖZÜ PAMUKKALE İÇİN O İSİMDE (EVET DİYECEK Mİ?

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.01.2024 - 20:42, Güncelleme: 20.01.2024 - 21:45 5633+ kez okundu.
 

CHP’LİLERİN GÖZÜ PAMUKKALE İÇİN O İSİMDE (EVET DİYECEK Mİ?

Anket karmaşasındaki CHP Pamukkale’de belediye başkan adaylığı için gözler o isme kilitlendi.
CHP İl yönetiminin kongre sürecinde ön seçim olmazsa örgütlerin belirleyeceği adaylarla yola çıkma sözüne karşı bunların gerçekleşmemesi CHP’de kaosu büyüttü. Özellikle Pamukkale Belediye Başkan adaylığı için başvuran isimlerin dışında Bozkurt belediye başkanı Birsen Çelik, eski milletvekili Ali Rıza Ertemur ve Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in isimlerinin yer aldığı anket çalışması gerilimi tırmandırdı. İlerleyen süreçte Birsen Çelik ve Yüksel Kepenek’in isimleri ilçelerinde aday olarak açıklanırken, Pamukkale’de Ertemur’un isminin ön plana çıkarılması başta ilçe yönetimi olmak üzere parti tabanında tepkilere neden oldu. 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala hala Pamukkale belediye başkan adayının açıklanmaması üstü kapalı bir krizi beraberinde getirdi. Edinilen bilgilere göre, partililer arasında Denizli eski baro başkanı Adil Demir’in ismi ön plana çıkarken İl Başkanı Ali Osman Horzum ve PM Üyesi Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun bu konuda direndiği iddia edildi.  Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, İl Yönetimi ve parti tabanı farklı isimler öne sürerek uzlaşma sağlayamazken gözler önümüzdeki hafta Ankara’da yapılacak olan PM’ye çerildi. PAMUKKALE “DEMİR” DİYOR! İlçe Başkanı Uğru Coşkun’un, belediye başkan aday adayı Gökhan Çankır ile daha önce ilçe başkanlığı seçiminde yarıştığı için o isme sıcak bakmadığı iddia edilirken aday adayı olmayan ancak ismi geçen diğer adaylar için parti tabanının tepkili olduğu gözlemlendi. Tüm bu gelişmelerin ardından parti tabanında Adil Demir isminin ön plana çıktığı, toplumun tüm kesimlerinden oy alabileceği düşünülen tek ismin Demir olduğunu belirten partililer, “2019 seçimlerinde doksan bin oyumuzun Adil Demir yükseltebilir. Üvey evlat Pamukkale’yi kazanabiliriz. Bunun için toplumun tüm kesimlerini kucaklayabilen deneyimli bir siyasetçi ile çok geçmeden yola çıkmak gerekli. Pamukkale zaferi için Adil Demir en doğru isim.” Adil Demirin tüm planlarını Pamukkale için yaptığı ve büyükşehir için belediye başkan adayı olarak Denizli siyasetinin duayen ismi Adnan Keskin'i görmek istediği, Keskin ile birlikte merkezde üçte 3 yapacaklarını yakın çevresi ile paylaştığı ve bu güne kadar Keskin’e resmi bir talepte bulunulmadığı için il yönetimine kırgın olduğu iddia edildi. Haber: Emre TÜRKMEN
Anket karmaşasındaki CHP Pamukkale’de belediye başkan adaylığı için gözler o isme kilitlendi.

CHP İl yönetiminin kongre sürecinde ön seçim olmazsa örgütlerin belirleyeceği adaylarla yola çıkma sözüne karşı bunların gerçekleşmemesi CHP’de kaosu büyüttü. Özellikle Pamukkale Belediye Başkan adaylığı için başvuran isimlerin dışında Bozkurt belediye başkanı Birsen Çelik, eski milletvekili Ali Rıza Ertemur ve Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in isimlerinin yer aldığı anket çalışması gerilimi tırmandırdı. İlerleyen süreçte Birsen Çelik ve Yüksel Kepenek’in isimleri ilçelerinde aday olarak açıklanırken, Pamukkale’de Ertemur’un isminin ön plana çıkarılması başta ilçe yönetimi olmak üzere parti tabanında tepkilere neden oldu. 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala hala Pamukkale belediye başkan adayının açıklanmaması üstü kapalı bir krizi beraberinde getirdi. Edinilen bilgilere göre, partililer arasında Denizli eski baro başkanı Adil Demir’in ismi ön plana çıkarken İl Başkanı Ali Osman Horzum ve PM Üyesi Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun bu konuda direndiği iddia edildi. 

Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, İl Yönetimi ve parti tabanı farklı isimler öne sürerek uzlaşma sağlayamazken gözler önümüzdeki hafta Ankara’da yapılacak olan PM’ye çerildi.

PAMUKKALE “DEMİR” DİYOR!

İlçe Başkanı Uğru Coşkun’un, belediye başkan aday adayı Gökhan Çankır ile daha önce ilçe başkanlığı seçiminde yarıştığı için o isme sıcak bakmadığı iddia edilirken aday adayı olmayan ancak ismi geçen diğer adaylar için parti tabanının tepkili olduğu gözlemlendi. Tüm bu gelişmelerin ardından parti tabanında Adil Demir isminin ön plana çıktığı, toplumun tüm kesimlerinden oy alabileceği düşünülen tek ismin Demir olduğunu belirten partililer, “2019 seçimlerinde doksan bin oyumuzun Adil Demir yükseltebilir. Üvey evlat Pamukkale’yi kazanabiliriz. Bunun için toplumun tüm kesimlerini kucaklayabilen deneyimli bir siyasetçi ile çok geçmeden yola çıkmak gerekli. Pamukkale zaferi için Adil Demir en doğru isim.”

Adil Demirin tüm planlarını Pamukkale için yaptığı ve büyükşehir için belediye başkan adayı olarak Denizli siyasetinin duayen ismi Adnan Keskin'i görmek istediği, Keskin ile birlikte merkezde üçte 3 yapacaklarını yakın çevresi ile paylaştığı ve bu güne kadar Keskin’e resmi bir talepte bulunulmadığı için il yönetimine kırgın olduğu iddia edildi.

Haber: Emre TÜRKMEN

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.