Sabri Yıldız: 'Biz hazırız'

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2018 - 11:59, Güncelleme: 10.12.2018 - 12:29 3036+ kez okundu.
 

Sabri Yıldız: 'Biz hazırız'

Çalışma ekipleri ile geniş kapsamlı bir toplantıda bir araya gelen CHP Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Sabri Yıldız, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Merkezefendi’yi alacaklarını belirterek, “ Biz hazırız “dedi.
  CHP Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Sabri Yıldız 2 ay önce açtığı seçim ofisinde çalışma arkadaşları ile geniş kapsamlı bir toplantı düzenledi.  Yaklaşık 250 kişinin katıldığı toplantıda kısa bir konuşma yapan Yıldız, önemli mesajlar verdi. Çalışmalara başladıkları günden bu yana  büyük mesafeler aldıklarını ifade eden Sabri Yıldız;” Merkezefendi’nin birleştirici ve bütünleştirici gücü olarak, birlikte çıktığımız bu yolda  tam bir ekip olduk. Hepimiz sabırsızlıkla seçim çalışmaları için alanlara inmeyi bekliyoruz. Ben yürekten inanıyorum, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan  seçimlerde Merkezefendi Belediyesi’ni mutlaka kazanacağız” dedi. ÖN SEÇİME DE EĞİLİM YOKLAMASINA DA HAZIRIZ Aday belirlenme sürecinin devam ettiğine dikkat çeken CHP Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Sabri yıldız; “ Çalışma ekiplerimizle birlikte, ister ön seçim olsun, ister eğilim yoklaması olsun, biz hepsine hazırız. Biz eğilim yoklamasına da , 31 Mart tarihinde ki seçime de hazırız. Bizler bu süreçte birlik bütünlük içinde inanmış kadrolarla  gece gündüz çalışarak, Merkezefendi Belediyesini almak için varımızı yoğumuzu ortaya koyacak ve başaracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz CHP’li olsun olmasın , Merkezefendi ‘de yaşayan tüm vatandaşlarımızın oyuna talibiz. Biz bu seçimi alacağız ve Merkezefendi’yi çağdaş belediyecilik ile tanıştıracağız. Çalışmalar ve projelerimizle farkımızı göstereceğiz. Çalışma ekiplerimizle toplantılarımız, önümüzdeki günlerde de guruplar halinde devam edecek.” açıklamasında bulundu. Toplantı daha sonra katılımcılarla karşılıklı bilgi paylaşımı ve projelerin değerlendirilmesi ile devam etti.
Çalışma ekipleri ile geniş kapsamlı bir toplantıda bir araya gelen CHP Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Sabri Yıldız, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Merkezefendi’yi alacaklarını belirterek, “ Biz hazırız “dedi.

 

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Sabri Yıldız 2 ay önce açtığı seçim ofisinde çalışma arkadaşları ile geniş kapsamlı bir toplantı düzenledi.  Yaklaşık 250 kişinin katıldığı toplantıda kısa bir konuşma yapan Yıldız, önemli mesajlar verdi.

Çalışmalara başladıkları günden bu yana  büyük mesafeler aldıklarını ifade eden Sabri Yıldız;” Merkezefendi’nin birleştirici ve bütünleştirici gücü olarak, birlikte çıktığımız bu yolda  tam bir ekip olduk. Hepimiz sabırsızlıkla seçim çalışmaları için alanlara inmeyi bekliyoruz. Ben yürekten inanıyorum, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan  seçimlerde Merkezefendi Belediyesi’ni mutlaka kazanacağız” dedi.

ÖN SEÇİME DE EĞİLİM YOKLAMASINA DA HAZIRIZ

Aday belirlenme sürecinin devam ettiğine dikkat çeken CHP Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Sabri yıldız; “ Çalışma ekiplerimizle birlikte, ister ön seçim olsun, ister eğilim yoklaması olsun, biz hepsine hazırız. Biz eğilim yoklamasına da , 31 Mart tarihinde ki seçime de hazırız. Bizler bu süreçte birlik bütünlük içinde inanmış kadrolarla  gece gündüz çalışarak, Merkezefendi Belediyesini almak için varımızı yoğumuzu ortaya koyacak ve başaracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz CHP’li olsun olmasın , Merkezefendi ‘de yaşayan tüm vatandaşlarımızın oyuna talibiz. Biz bu seçimi alacağız ve Merkezefendi’yi çağdaş belediyecilik ile tanıştıracağız. Çalışmalar ve projelerimizle farkımızı göstereceğiz. Çalışma ekiplerimizle toplantılarımız, önümüzdeki günlerde de guruplar halinde devam edecek.” açıklamasında bulundu.

Toplantı daha sonra katılımcılarla karşılıklı bilgi paylaşımı ve projelerin değerlendirilmesi ile devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.