SAADET'TEN İLGİNÇ STANT...

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2018 - 15:19, Güncelleme: 13.06.2018 - 15:57 3587+ kez okundu.
 

SAADET'TEN İLGİNÇ STANT...

"Millet kıraathathaneleri" tartışılırken, ilginç bir hamle Saadet Partisi'nden geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim kampanyası kapsamında düzenlediği mitinglerde yeni vaadini açıklamıştı. Erdoğan vatandaşın, kitap okuyup, internete girip vakit geçireceği bir yer olarak nitelendirdiği "millet kıraathathaneleri" tartışılırken, ilginç bir hamle Saadet Partisi'nden geldi. Saadet Partisi Denizli'de, seçim çalışmaları sırasında bazı standlarına "Millet kıraathanesi" yazdı, bedava kek ve çay ikram etti. Partinin bu hamlesi Denizli'de seçim sürecinin en renkli görüntüsü olmayı başardı.  Denizli'deki görüntüyü Saadet Partisi Basın Müşavirliği'nden Ömer Aslan paylaştı.  
"Millet kıraathathaneleri" tartışılırken, ilginç bir hamle Saadet Partisi'nden geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim kampanyası kapsamında düzenlediği mitinglerde yeni vaadini açıklamıştı. Erdoğan vatandaşın, kitap okuyup, internete girip vakit geçireceği bir yer olarak nitelendirdiği "millet kıraathathaneleri" tartışılırken, ilginç bir hamle Saadet Partisi'nden geldi. Saadet Partisi Denizli'de, seçim çalışmaları sırasında bazı standlarına "Millet kıraathanesi" yazdı, bedava kek ve çay ikram etti. Partinin bu hamlesi Denizli'de seçim sürecinin en renkli görüntüsü olmayı başardı. 

Denizli'deki görüntüyü Saadet Partisi Basın Müşavirliği'nden Ömer Aslan paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.