Gençlere maliyetine hizmet verecek

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.03.2024 - 13:05, Güncelleme: 13.03.2024 - 13:05 1987+ kez okundu.
 

Gençlere maliyetine hizmet verecek

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, özellikle gençlerin sosyal hayatlarını yakından ilgilendiren Pamukbucks Kafe projesini açıkladı. Proje ile gençlerin oldukça modern bu kafelerden uygun fiyatlarla yararlanabilmeleri ve buluşma noktaları haline getirilmesi planlanıyor.
AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, gençlerin sosyal hayatlarına renk katacak yeni bir projesini daha açıkladı. Gençlerin yanı sıra tüm vatandaşların ilgisini çekecek olan bu proje kapsamında Pamukkale’de ‘Pamukbucks’ ismiyle kafeler açılacak. Bu kafeler oldukça modern mekanlar olacak ve gençler benzeri mekanların tam tersine çok çok daha uygun fiyatlara bu mekanlardan yararlanabilecek. AK Parti Adayı Pekdemir’in Pamukbucks Kafe Projesi, vatandaşların günlük yaşantısına keyif katacak mekanlar olacak. Gençler için yeni bir buluşma noktası haline gelecek olan bu kafelerde hem sosyalleşme imkanı bulunacak hem de lezzetli içeceklerin tadını çıkarmak mümkün olacak. Başta genç nüfus hareketliliğinin yoğun olduğu alanlar olmak üzere içerisindeki farklı bölgelerde açılacak olan bu kafeler, sıcak ve soğuk içeceklere ek olarak atıştırmalık ürünleri de kaliteli hizmet anlayışıyla sunacak. Pamukbucks Kafe Projesi, gençlerin yanı sıra çalışan kesim için de stresli iş günleri sonrasında dinlenmek adına ideal bir yer olacak. Bölgede yaşayanların talepleri üzerine ortaya çıkan bu proje aynı zamanda AK Parti Belediyeciliği’nin taleplerini önemseyen bir yönetim anlayışına sahip olduğunun bir göstergesi olarak ortaya çıkıyor.
Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, özellikle gençlerin sosyal hayatlarını yakından ilgilendiren Pamukbucks Kafe projesini açıkladı. Proje ile gençlerin oldukça modern bu kafelerden uygun fiyatlarla yararlanabilmeleri ve buluşma noktaları haline getirilmesi planlanıyor.

AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, gençlerin sosyal hayatlarına renk katacak yeni bir projesini daha açıkladı. Gençlerin yanı sıra tüm vatandaşların ilgisini çekecek olan bu proje kapsamında Pamukkale’de ‘Pamukbucks’ ismiyle kafeler açılacak. Bu kafeler oldukça modern mekanlar olacak ve gençler benzeri mekanların tam tersine çok çok daha uygun fiyatlara bu mekanlardan yararlanabilecek.

AK Parti Adayı Pekdemir’in Pamukbucks Kafe Projesi, vatandaşların günlük yaşantısına keyif katacak mekanlar olacak. Gençler için yeni bir buluşma noktası haline gelecek olan bu kafelerde hem sosyalleşme imkanı bulunacak hem de lezzetli içeceklerin tadını çıkarmak mümkün olacak. Başta genç nüfus hareketliliğinin yoğun olduğu alanlar olmak üzere içerisindeki farklı bölgelerde açılacak olan bu kafeler, sıcak ve soğuk içeceklere ek olarak atıştırmalık ürünleri de kaliteli hizmet anlayışıyla sunacak.

Pamukbucks Kafe Projesi, gençlerin yanı sıra çalışan kesim için de stresli iş günleri sonrasında dinlenmek adına ideal bir yer olacak. Bölgede yaşayanların talepleri üzerine ortaya çıkan bu proje aynı zamanda AK Parti Belediyeciliği’nin taleplerini önemseyen bir yönetim anlayışına sahip olduğunun bir göstergesi olarak ortaya çıkıyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.