Jandarmanın 20 kilo esrarla yakaladığı şüpheli tutuklandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2023 - 09:52, Güncelleme: 13.11.2023 - 09:47 1773+ kez okundu.
 

Jandarmanın 20 kilo esrarla yakaladığı şüpheli tutuklandı

Jandarmanın 20 kilo esrarla yakaladığı şüpheli tutuklandı
Denizli’de uyuşturucuyla mücadelesine aralıksız olarak devam eden jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda 20 kilo 500 gram kubar esrar maddesiyle yakalanan şüpheli tutuklandı.Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik aralıksız olarak devam eden çalışmalarda, Pamukkale ilçesine bağlı Kocadere Mahallesi’nde ikamet eden M.A.’nın ikametinde yüklü miktarda uyuşturucu madde bulundurduğu ve satışını yaptığı bilgisine ulaşıldı. Gelen ihbarın ardından fiziki ve teknik takip çalışmalarını tamamlayan Denizli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin adresine operasyon düzenledi.Şüphenin ikameti ve eklentilerinde narkotik detektör köpekleri Balya ve Artı’nın da katılımıyla yapılan aramalarda satışa hazır hale getirilmiş 20 kilo 500 gram kubar esrar maddesi, 1 adet hassas terazi ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi. Jandarma ekiplerce gözaltına alınan şüpheli M.A., işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Jandarmanın 20 kilo esrarla yakaladığı şüpheli tutuklandı
Denizli’de uyuşturucuyla mücadelesine aralıksız olarak devam eden jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda 20 kilo 500 gram kubar esrar maddesiyle yakalanan şüpheli tutuklandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik aralıksız olarak devam eden çalışmalarda, Pamukkale ilçesine bağlı Kocadere Mahallesi’nde ikamet eden M.A.’nın ikametinde yüklü miktarda uyuşturucu madde bulundurduğu ve satışını yaptığı bilgisine ulaşıldı. Gelen ihbarın ardından fiziki ve teknik takip çalışmalarını tamamlayan Denizli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin adresine operasyon düzenledi.

Şüphenin ikameti ve eklentilerinde narkotik detektör köpekleri Balya ve Artı’nın da katılımıyla yapılan aramalarda satışa hazır hale getirilmiş 20 kilo 500 gram kubar esrar maddesi, 1 adet hassas terazi ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi. Jandarma ekiplerce gözaltına alınan şüpheli M.A., işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.