POLİS KAÇMASINA İZİN VERMEDİ!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.12.2018 - 00:14, Güncelleme: 09.12.2018 - 13:11 3409+ kez okundu.
 

POLİS KAÇMASINA İZİN VERMEDİ!

Katil aracıyla kaçmaya çalışırken yakalandı.
DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Pamukkale ilçesinde iki kişi arasından çıkan silahlı bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Çamlaraltı Mahallesi 6051 Sokak'taki bir restoranda müzisyenlik yapan Seyhan D. ile müşteri Onur D. arasında sözlü tartışma çıktı.  Kavgaya dönüşen olayda Seyhan D. mutfağa girerek aldığı bıçakla kendini savunmaya çalıştı. Bu sırada Onur D, yanında taşıdığı silahla etrafa rastgele ateş açmaya başladı. Silahtan çıkan kurşunlar mutfakta çalışan Denizlispor amigolarından Haydar Varan ile müzisyen Seyhan D'yi yaraladı. Ağır yaralı olarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Varan, tüm müdahalelere  rağmen kurtarılamadı. Bacağından yaralanan Seyhan D'nin ise tedavisi sürüyor.  Mutfak çalışanları ve görgü tanıkları, ifadeleri alınmak üzere Kınıklı Polis Merkezine götürüldü. Polis, olay yerinden kaçan zanlı Onur D'yi Bağbaşı'nda kovalamaca sonucu aracıyla yakalayarak gözaltına aldı. Haydar Varan’ın beklenmedik bu ölümü yeşil siyahlı taraftarları derinden üzerken, herkes hastane acil servisine akın etti. Denizlispor Başkan Yardımcısı Yasin Özpek'de olay gecesi taraftarları yalnız bırakmadı. Denizlispor taraftarları sosyal medyadan üzüntülerini dile getiren mesajlar yayınladı. Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve Denizlispor’un Taraftardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Yasin Özpek de üzüntüsünü dile getirerek sosyal medyadan başsağlığı diledi. Başkan Çetin, “Senle daha yeni tanışmıştık be haydar abi, hep beraber yaşayacağımız şampiyonluk vardı. Allah mekanını cennet eylesin, nur içinde yat can abim” ve Yasin Öpek ise, “Güzel insan Haydar abi… Çok üzüldük, Allah rahmet eylesin , mekânın cennet olsun. Seni Denizlispor taraftarları unutmayacak” mesajı yayınladı. Haydar Varan’ın cenazesinin yarın Ulu Cami’den ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmesi bekleniyor.
Katil aracıyla kaçmaya çalışırken yakalandı.

DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Pamukkale ilçesinde iki kişi arasından çıkan silahlı bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Çamlaraltı Mahallesi 6051 Sokak'taki bir restoranda müzisyenlik yapan Seyhan D. ile müşteri Onur D. arasında sözlü tartışma çıktı. 

Kavgaya dönüşen olayda Seyhan D. mutfağa girerek aldığı bıçakla kendini savunmaya çalıştı. Bu sırada Onur D, yanında taşıdığı silahla etrafa rastgele ateş açmaya başladı. Silahtan çıkan kurşunlar mutfakta çalışan Denizlispor amigolarından Haydar Varan ile müzisyen Seyhan D'yi yaraladı.

Ağır yaralı olarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Varan, tüm müdahalelere  rağmen kurtarılamadı. Bacağından yaralanan Seyhan D'nin ise tedavisi sürüyor. 

Mutfak çalışanları ve görgü tanıkları, ifadeleri alınmak üzere Kınıklı Polis Merkezine götürüldü. Polis, olay yerinden kaçan zanlı Onur D'yi Bağbaşı'nda kovalamaca sonucu aracıyla yakalayarak gözaltına aldı.

Haydar Varan’ın beklenmedik bu ölümü yeşil siyahlı taraftarları derinden üzerken, herkes hastane acil servisine akın etti. Denizlispor Başkan Yardımcısı Yasin Özpek'de olay gecesi taraftarları yalnız bırakmadı. Denizlispor taraftarları sosyal medyadan üzüntülerini dile getiren mesajlar yayınladı. Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve Denizlispor’un Taraftardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Yasin Özpek de üzüntüsünü dile getirerek sosyal medyadan başsağlığı diledi. Başkan Çetin, “Senle daha yeni tanışmıştık be haydar abi, hep beraber yaşayacağımız şampiyonluk vardı. Allah mekanını cennet eylesin, nur içinde yat can abim” ve Yasin Öpek ise, “Güzel insan Haydar abi… Çok üzüldük, Allah rahmet eylesin , mekânın cennet olsun. Seni Denizlispor taraftarları unutmayacak” mesajı yayınladı. Haydar Varan’ın cenazesinin yarın Ulu Cami’den ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.