PAÜ Tunus’ta Büyük İlgi Gördü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2019 - 09:20, Güncelleme: 21.03.2019 - 09:20 3381+ kez okundu.
 

PAÜ Tunus’ta Büyük İlgi Gördü

Türkiye Maarif Vakfı tarafından Tunus’ta bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türkiye Eğitim Fuarı’na katılan Pamukkale Üniversitesi’ne Tunuslu gençler büyük ilgi gösterdi.
Başkent Tunus’ta Kültür Şehri Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Türkiye genelinden yedisi özel, yedisi devlet üniversitesi olmak üzere 16 üniversitenin katıldığı fuarda, Pamukkale Üniversitesi Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (PADAM) yetkilileri Tunuslu öğrenciler ve velileri, Türkiye ve Pamukkale Üniversitesindeki eğitim imkânları hakkında bilgilendirildi. Hazırlanan materyallerle sunulan destekler de ziyaretçilere aktarıldı. Gelecek dönemlerde yabancı uyruklu öğrenci sayısını artırmayı hedefleyerek fuara katılım gösteren Pamukkale Üniversitesi, doğayla iç içe olan yerleşkesi, öğrenci odaklı eğitim anlayışı, teknolojik araştırma merkezleri, kütüphane ortamı ve sosyal imkânlarıyla Tunuslu öğrencilerin ilgi odağı oldu.
Türkiye Maarif Vakfı tarafından Tunus’ta bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türkiye Eğitim Fuarı’na katılan Pamukkale Üniversitesi’ne Tunuslu gençler büyük ilgi gösterdi.

Başkent Tunus’ta Kültür Şehri Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Türkiye genelinden yedisi özel, yedisi devlet üniversitesi olmak üzere 16 üniversitenin katıldığı fuarda, Pamukkale Üniversitesi Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (PADAM) yetkilileri Tunuslu öğrenciler ve velileri, Türkiye ve Pamukkale Üniversitesindeki eğitim imkânları hakkında bilgilendirildi. Hazırlanan materyallerle sunulan destekler de ziyaretçilere aktarıldı.

Gelecek dönemlerde yabancı uyruklu öğrenci sayısını artırmayı hedefleyerek fuara katılım gösteren Pamukkale Üniversitesi, doğayla iç içe olan yerleşkesi, öğrenci odaklı eğitim anlayışı, teknolojik araştırma merkezleri, kütüphane ortamı ve sosyal imkânlarıyla Tunuslu öğrencilerin ilgi odağı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.