Minikler en doğal oyuncakların yapımını öğrendi

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2023 - 10:29, Güncelleme: 20.12.2023 - 09:52 744+ kez okundu.
 

Minikler en doğal oyuncakların yapımını öğrendi

Minikler en doğal oyuncakların yapımını öğrendi
Denizli’de yaklaşık 10 yıldan bu yana kullanılmış tahta paletlerini işleyerek çeşitli doğal oyuncaklar yapan sanatçı, anaokulundaki minik öğrencilere tahtan doğal oyuncak yapmayı gösterdi.Denizli’de Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ahşap oyuncak sanatçısı olarak tanınan Veli Bat, Merkezefendi Belediyesi’ne bağlı Bereketli Anaokulundaki minik öğrencilere kullanılmış palet tahtalarından oyuncak yapımının püf noktalarını anlattı.Öğrencilerle birlikte kullanılmış palet tahtalarından oyuncak tasarlayan Veli Bat, “Yaklaşık 10 yıldan bu yana kullanılmış tahta paletlerini işleyerek çeşitli doğal oyuncaklar yapıyorum. Anaokulunda minik öğrencilerimiz için düzenlediğimiz ahşap oyuncak eğitimi etkinliği, öğrencilere el becerisi kazandırmayı ve geri dönüşüm bilinci aşılamayı hedefliyor. Öğrencilerimizle birlikte küçük el aletleri yardımıyla, minik eller ahşap palet tahtalarını kullanarak kendi oyuncaklarını yapma fırsatı buldu. Benim için çok eğlenceli bir etkinlikti. Eğitimin amacının sadece oyuncak yapmak değil, aynı zamanda çocuklara el becerisi kazandırmak ve sürdürülebilirlik bilincini aşılamak olduğuna inanıyorum. Yaptığım oyuncaklarda kullanılmış palet tahtalarını kullandığım için doğaya da destek oluyorum. Yıllardır yaptığım tahta doğal oyuncaklar için hiçbir ağaç kesilmedi. Palet tahtalarından el aletlerini kullanarak at, at arabası, tank, ahşap üzerine her şeyi yapıyorum. Aksesuar da yapıyorum. Doğal olarak hiç kimyasal kullanmadan, tamamen paletlerden çıkarttığım ürünleri işliyorum” dedi.
Minikler en doğal oyuncakların yapımını öğrendi
Denizli’de yaklaşık 10 yıldan bu yana kullanılmış tahta paletlerini işleyerek çeşitli doğal oyuncaklar yapan sanatçı, anaokulundaki minik öğrencilere tahtan doğal oyuncak yapmayı gösterdi.

Denizli’de Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ahşap oyuncak sanatçısı olarak tanınan Veli Bat, Merkezefendi Belediyesi’ne bağlı Bereketli Anaokulundaki minik öğrencilere kullanılmış palet tahtalarından oyuncak yapımının püf noktalarını anlattı.

Öğrencilerle birlikte kullanılmış palet tahtalarından oyuncak tasarlayan Veli Bat, “Yaklaşık 10 yıldan bu yana kullanılmış tahta paletlerini işleyerek çeşitli doğal oyuncaklar yapıyorum. Anaokulunda minik öğrencilerimiz için düzenlediğimiz ahşap oyuncak eğitimi etkinliği, öğrencilere el becerisi kazandırmayı ve geri dönüşüm bilinci aşılamayı hedefliyor. Öğrencilerimizle birlikte küçük el aletleri yardımıyla, minik eller ahşap palet tahtalarını kullanarak kendi oyuncaklarını yapma fırsatı buldu. Benim için çok eğlenceli bir etkinlikti. Eğitimin amacının sadece oyuncak yapmak değil, aynı zamanda çocuklara el becerisi kazandırmak ve sürdürülebilirlik bilincini aşılamak olduğuna inanıyorum. Yaptığım oyuncaklarda kullanılmış palet tahtalarını kullandığım için doğaya da destek oluyorum. Yıllardır yaptığım tahta doğal oyuncaklar için hiçbir ağaç kesilmedi. Palet tahtalarından el aletlerini kullanarak at, at arabası, tank, ahşap üzerine her şeyi yapıyorum. Aksesuar da yapıyorum. Doğal olarak hiç kimyasal kullanmadan, tamamen paletlerden çıkarttığım ürünleri işliyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.