PAÜ’den Dijitalleşmede Yeni Atılım

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2018 - 14:23, Güncelleme: 10.10.2018 - 14:23 3236+ kez okundu.
 

PAÜ’den Dijitalleşmede Yeni Atılım

Bilim ve teknolojiyi buluşturan Pamukkale Üniversitesi, Cisco Webex Teams platformu ve uzaktan eğitim sistemi ile eğitime yeni bir boyut kazandırıyor.
Pamukkale Üniversitesi, e-öğrenme ile eğitim vizyonunda büyük bir yenilik başlatıyor. Yeni akademik yılda, dijitalleşme yolunda PETEK ve KAVDEM ile önemli bir adım atan Pamukkale Üniversitesi, Cisco Webex Teams platformu ve uzaktan eğitimle eğitime yeni bir boyut kazandırıyor. Bu yıl eğitimlere başlayan merkezleri PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ; beraberindeki Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru ve Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Genel Sekreter Doç. Dr. Mehmet Ali Sarı ile birlikte ziyaret etti. KAVDEM bünyesinde kurulan Cisco Webex Teams videokonferans platformunda incelemeler yapan Rektör Hüseyin Bağ, sistem hakkında bilgi aldı. Hem sunucuyu hem de konuşmacıyı ayrı ayrı görüntüleyen sistemde ilk deneme yayını gerçekleştirildi. Kalite eğitimlerini canlı olarak verecek sistem ayrıca lisansüstü jürilerinde, şehir dışından katılacak öğretim üyelerinin bulundukları yerden jüriye katılabilmelerini de sağlayacak. Uzaktan eğitimlere yakın takip Rektör Hüseyin Bağ, Öğretim Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde ilk kez gerçekleştirilen uzaktan eğitim derslerine katıldı. Canlı derslere katılım sağlayan öğrencilere iyi dersler temennisinde bulunan Bağ, bilim ve teknolojiyi buluşturduklarını belirtti. Rektör Bağ, “Pamukkale Üniversitesi, dijitalleşme hamlesiyle eğitim vizyonunu genişletiyor. Videokonferans ve uzaktan eğitim sistemlerimizle interaktif eğitimi ön plana alıyoruz. Değişen ve gelişen teknolojiye uyum sağlayarak eğitimlerimize yeni bir boyut kazandırıyoruz.” dedi.
Bilim ve teknolojiyi buluşturan Pamukkale Üniversitesi, Cisco Webex Teams platformu ve uzaktan eğitim sistemi ile eğitime yeni bir boyut kazandırıyor.

Pamukkale Üniversitesi, e-öğrenme ile eğitim vizyonunda büyük bir yenilik başlatıyor. Yeni akademik yılda, dijitalleşme yolunda PETEK ve KAVDEM ile önemli bir adım atan Pamukkale Üniversitesi, Cisco Webex Teams platformu ve uzaktan eğitimle eğitime yeni bir boyut kazandırıyor. Bu yıl eğitimlere başlayan merkezleri PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ; beraberindeki Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru ve Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Genel Sekreter Doç. Dr. Mehmet Ali Sarı ile birlikte ziyaret etti.

KAVDEM bünyesinde kurulan Cisco Webex Teams videokonferans platformunda incelemeler yapan Rektör Hüseyin Bağ, sistem hakkında bilgi aldı. Hem sunucuyu hem de konuşmacıyı ayrı ayrı görüntüleyen sistemde ilk deneme yayını gerçekleştirildi. Kalite eğitimlerini canlı olarak verecek sistem ayrıca lisansüstü jürilerinde, şehir dışından katılacak öğretim üyelerinin bulundukları yerden jüriye katılabilmelerini de sağlayacak.

Uzaktan eğitimlere yakın takip

Rektör Hüseyin Bağ, Öğretim Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde ilk kez gerçekleştirilen uzaktan eğitim derslerine katıldı. Canlı derslere katılım sağlayan öğrencilere iyi dersler temennisinde bulunan Bağ, bilim ve teknolojiyi buluşturduklarını belirtti. Rektör Bağ, “Pamukkale Üniversitesi, dijitalleşme hamlesiyle eğitim vizyonunu genişletiyor. Videokonferans ve uzaktan eğitim sistemlerimizle interaktif eğitimi ön plana alıyoruz. Değişen ve gelişen teknolojiye uyum sağlayarak eğitimlerimize yeni bir boyut kazandırıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.