Zincirleme kazada 4 araç birbirine girdi: 1 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2023 - 15:33, Güncelleme: 13.10.2023 - 15:33 4056+ kez okundu.
 

Zincirleme kazada 4 araç birbirine girdi: 1 yaralı

DENİZLİ (İHA) - Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Kaza, dün saat 16.00 sıralarında Pamukkale ilçesine bağlı Akhan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; seyir halindeki otobüs ile otomobilin kontrolden çıkması sonucu bir birine çarptı. Arkadan gelen panelvan araç ile başka bir otomobil ise kazayı fark etmeyerek arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle maddi hasarın oluştuğu 4 araçtan biri olan otomobil sürücü yaralandı. Diğer sürücüler, kazanın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve trafik ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, yaralıya yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırırken, trafik ekibi ise başka kazaların oluşmaması için yolda güvenlik önlemleri aldı. Kısa süreliğine tek şeritten ilerleyen trafik akışı, araçların tamamen kaldırılması sonrasında açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
DENİZLİ (İHA) - Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Kaza, dün saat 16.00 sıralarında Pamukkale ilçesine bağlı Akhan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; seyir halindeki otobüs ile otomobilin kontrolden çıkması sonucu bir birine çarptı. Arkadan gelen panelvan araç ile başka bir otomobil ise kazayı fark etmeyerek arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle maddi hasarın oluştuğu 4 araçtan biri olan otomobil sürücü yaralandı. Diğer sürücüler, kazanın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve trafik ekibi sevk edildi.

Sağlık ekibi, yaralıya yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırırken, trafik ekibi ise başka kazaların oluşmaması için yolda güvenlik önlemleri aldı. Kısa süreliğine tek şeritten ilerleyen trafik akışı, araçların tamamen kaldırılması sonrasında açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.