PAÜ ÇARDAK PROTOKOLÜ İMZALANDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2019 - 09:55, Güncelleme: 23.03.2019 - 09:55 4088+ kez okundu.
 

PAÜ ÇARDAK PROTOKOLÜ İMZALANDI

Pamukkale Üniversitesi Çardak Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu’nun her türlü bina, tesis konuk evi ve sosyal alanların oluşturulmasına yönelik olarak, Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü ve Çardak Belediye Başkanlığı arasında protokol imzalandı.
Pamukkale Üniversitesi Rektörlük makamında yapılan protokol törenine Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Osman Çiftçi, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Genel Sekreter Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı, Çardak OSB MYO Müdürü Doç. Dr. Selami Kesler ve kurum yetkilileri katıldı. İmzalanan protokolle Çardak Belediyesi, Çardak Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu adına tahsis edilecek binada, 2019-2020 Eğitim Öğretim döneminde faaliyete başlanabilmesi için inşaat, tadilat ve onarım işlerini üstlendi. Rektörlük makamında düzenlenen protokol Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk arasında imzalandı. Protokol sonrası açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ; ‘Bizler yönetim olarak öğrencilerimizin daha iyi fiziki şartlarda eğitim öğretim görebilmesini amaçlıyoruz. Bu doğrultuda; sadece merkez yerleşkemizde değil ilçelerdeki meslek yüksekokullarımızda da gerek eğitim olanakları gerekse de fiziki altyapı olarak aynı şartları sağlamayı hedefliyoruz. Çardak Belediyesi ile imzaladığımız protokolün hayırlı olmasını diliyorum” dedi. İmzalanan protokol kapsamında, tadilat-tamirat işlerini Çardak Belediyesinin üstlendiği Pamukkale Üniversitesi Çardak Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu’nun idari ofisleri, yemekhane, kantin, sosyal alanlar, içme suyu ve kanalizasyon işlerinin şebeke ile bağlantısı ve her türlü bakımı ve onarımı gerçekleştirilecek.
Pamukkale Üniversitesi Çardak Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu’nun her türlü bina, tesis konuk evi ve sosyal alanların oluşturulmasına yönelik olarak, Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü ve Çardak Belediye Başkanlığı arasında protokol imzalandı.

Pamukkale Üniversitesi Rektörlük makamında yapılan protokol törenine Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Osman Çiftçi, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Genel Sekreter Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı, Çardak OSB MYO Müdürü Doç. Dr. Selami Kesler ve kurum yetkilileri katıldı.

İmzalanan protokolle Çardak Belediyesi, Çardak Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu adına tahsis edilecek binada, 2019-2020 Eğitim Öğretim döneminde faaliyete başlanabilmesi için inşaat, tadilat ve onarım işlerini üstlendi.

Rektörlük makamında düzenlenen protokol Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk arasında imzalandı.

Protokol sonrası açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ; ‘Bizler yönetim olarak öğrencilerimizin daha iyi fiziki şartlarda eğitim öğretim görebilmesini amaçlıyoruz. Bu doğrultuda; sadece merkez yerleşkemizde değil ilçelerdeki meslek yüksekokullarımızda da gerek eğitim olanakları gerekse de fiziki altyapı olarak aynı şartları sağlamayı hedefliyoruz. Çardak Belediyesi ile imzaladığımız protokolün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İmzalanan protokol kapsamında, tadilat-tamirat işlerini Çardak Belediyesinin üstlendiği Pamukkale Üniversitesi Çardak Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu’nun idari ofisleri, yemekhane, kantin, sosyal alanlar, içme suyu ve kanalizasyon işlerinin şebeke ile bağlantısı ve her türlü bakımı ve onarımı gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.