Başkan Özpek, “Yerel seçimlere yekvücut olarak çalışacağız”

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.10.2023 - 14:52, Güncelleme: 05.10.2023 - 14:52 6379+ kez okundu.
 

Başkan Özpek, “Yerel seçimlere yekvücut olarak çalışacağız”

Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, ilk Mahalle toplantısını Güzelpınar Mahallesi’nde düzenledi. Özpek, “ 2024 yerel seçimlere tüm teşkilatımızla yekvücut olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Ak Partı Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek ve İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen mahalle toplantılarının ilki Güzelpınar Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya, Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, Ak Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Münevver Tekaslan, Ak Parti Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı İlhan Soydan Dönmez,İlçe teşkilatı, bölge mahalle başkanları ve vatandaşlar katıldı. Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek ve ilçe teşkilatı, Güzelpınar’da adeta miting havasında bir toplantı gerçekleştirdi. İlçe Halk Pazarında gerçekleşen Mahalle Toplantısı’na kalabalık vatandaş topluluğu iştirak etti. “Tüm teşkilatımızla yekvücut olarak çalışacağız” 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde en yüksek oy alınan mahallelerden olan Güzelpınar Mahallesi’nde coşkulu ve kalabalık bir organizasyona imza atan Başkan Özpek ve ilçe teşkilatı, vatandaşların gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı memnun kaldı. Miting havasında gerçekleşen toplantı ile alakalı açıklamada bulunan Başkan Özpek; “Göreve geldiğimiz günden itibaren, teşkilatımızla birlikte uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk önce yönetim kurulumuzu, ardından yürütme kurulumuzu belirledik. Pamukkale İlçe teşkilatı olarak mahalle toplantılarımızın ilkini en yüksek oy oranı  ile Güzelpınar mahallemizde startını verdik. Güzelpınar mahallemizde gerçekleştirdiğimiz coşkulu toplantımız bizleri memnun etti. 2024 yerel seçimlerine hazırlık sürecimizde tüm vatandaşlarımıza ulaşmanın çabası ve gayreti içerisinde olacağız. Ak Parti belediyeciliğinin büyük kazanımlar sağladığı Denizli’de, Büyükşehir Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi’nin yeniden kazanmak ve yapılan hizmetlerin devamını sürdürmek için bütün teşkilatımızlar yekvücut olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Özpek’ten Teşekkür! Güzelpınar’da düzenlenen Mahalle Toplantısında konuşan Özpek, “Güzelpınar’dan, Kurtluca’da, Uzunpınar’dan Gözler’den, Eymir’den, Akçapınar’dan, Akdere’den, Akköy’den ve Belenardıç’tan gelen vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Bizlerden desteğini esirgemeyerek toplantımıza katılan, İl Başkanımız Yücel Güngör’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a ve Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki’ye bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim” dedi.    
Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, ilk Mahalle toplantısını Güzelpınar Mahallesi’nde düzenledi. Özpek, “ 2024 yerel seçimlere tüm teşkilatımızla yekvücut olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Ak Partı Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek ve İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen mahalle toplantılarının ilki Güzelpınar Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya, Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, Ak Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Münevver Tekaslan, Ak Parti Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı İlhan Soydan Dönmez,İlçe teşkilatı, bölge mahalle başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek ve ilçe teşkilatı, Güzelpınar’da adeta miting havasında bir toplantı gerçekleştirdi. İlçe Halk Pazarında gerçekleşen Mahalle Toplantısı’na kalabalık vatandaş topluluğu iştirak etti.

“Tüm teşkilatımızla yekvücut olarak çalışacağız”
14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde en yüksek oy alınan mahallelerden olan Güzelpınar Mahallesi’nde coşkulu ve kalabalık bir organizasyona imza atan Başkan Özpek ve ilçe teşkilatı, vatandaşların gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı memnun kaldı. Miting havasında gerçekleşen toplantı ile alakalı açıklamada bulunan Başkan Özpek; “Göreve geldiğimiz günden itibaren, teşkilatımızla birlikte uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk önce yönetim kurulumuzu, ardından yürütme kurulumuzu belirledik. Pamukkale İlçe teşkilatı olarak mahalle toplantılarımızın ilkini en yüksek oy oranı  ile Güzelpınar mahallemizde startını verdik. Güzelpınar mahallemizde gerçekleştirdiğimiz coşkulu toplantımız bizleri memnun etti. 2024 yerel seçimlerine hazırlık sürecimizde tüm vatandaşlarımıza ulaşmanın çabası ve gayreti içerisinde olacağız. Ak Parti belediyeciliğinin büyük kazanımlar sağladığı Denizli’de, Büyükşehir Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi’nin yeniden kazanmak ve yapılan hizmetlerin devamını sürdürmek için bütün teşkilatımızlar yekvücut olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Özpek’ten Teşekkür!
Güzelpınar’da düzenlenen Mahalle Toplantısında konuşan Özpek, “Güzelpınar’dan, Kurtluca’da, Uzunpınar’dan Gözler’den, Eymir’den, Akçapınar’dan, Akdere’den, Akköy’den ve Belenardıç’tan gelen vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Bizlerden desteğini esirgemeyerek toplantımıza katılan, İl Başkanımız Yücel Güngör’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a ve Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki’ye bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim” dedi.

 
 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.