PAMUKKALE’DE 8. FUTBOL ŞÖLENİ’NDE İLK TUR TAMAMLANDI

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2018 - 14:13, Güncelleme: 11.10.2018 - 14:13 3546+ kez okundu.
 

PAMUKKALE’DE 8. FUTBOL ŞÖLENİ’NDE İLK TUR TAMAMLANDI

Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda ilk tur yapılan 18 maçla tamamlandı.
Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda ilk tur yapılan 18 maçla tamamlandı. 27 mahalleden 36 takımın katılımı ile yapılan bu büyük futbol şöleninde ikinci tura çıkan takımlar belirlendi. Heyecan 15 Ekim pazartesi günkü maçlarla devam edecek. Pamukkale Belediyesi, ilkini 2015 yılı ilkbaharında düzenlediği halı saha futbol turnuvalarında heyecan devam ediyor. 27 mahalleden 36 takımın katılımı ile yapılan “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda ilk tur maçları tamamlandı. Pazartesi günü 9 takım tur atlarken, Çarşamba günkü maçlarda da yine 9 takım ikinci tura adını yazdırdı. İlk gün maçlarında Zeytinköygücü, As Yeniköyspor, Deliktaş Örtülüspor, Pamukkale Alpay Tekstilspor, Aktepe Denizli Ağrılılarspor, Develi dayı Yeğenspor, Pelitlibağ Fikirtepespor, Küçükderespor ve Akköy Çerkezspor takımları tur atlama başarısını göstermişti. 9 TAKIM DAHA BELLİ OLDU Turnuvada heyecan yapılan 9 maçla devam etti. Zümrüt halı sahada Dost İstiklalgücü, Hürriyetspor’u 13-4 yenerken tur atlarken, Cankurtaran Çukurspor-Deliktaş Gençlikspor maçı 3-3’lük skorla tamamlandı. Maçın galibi ise penaltılar sonunda Cankurtaran temsilcisi oldu. Bu sahadaki son maçta Asmalıevler Kalbim Gıdaspor’u 4-1 yenen Yeniköy Gençlikspor tur atlama başarısını gösterdi. Deliktaş sahasındaki maçlarda da Zeytinköy Güzelyurtgücü istiklal Yıldızspor’u 9-8,Kayıhan Birlikspor Kaplanlarspor’u 11-8 ve Kayıhan Aşkarspor da Kale Gençlikspor’u 19-5 yenip adını üst tura yazdıran takım oldu. Kale sahasındaki maçlarda ise Kaplanlar Gençlikspor’u 15-4 yenen Kurtluca Kartalspor, Yukarışamlı Efsanelerspor’u 8-4 yenen Aktepespor ve Karşıyaka Gençlikspor’u 8-7 yenen Sami Türel Horoz Gençlikspor ikinci tura çıktı. 2. TUR MAÇLARI PAZARTESİ GÜNÜ “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda 2. Tur maçları 15 Ekim Pazartesi günü oynnacak. Akhan sahasında saat 19.00’da Develi Dayı Yeğenspor – Kurtlucaspor, 20.00’de Küçükderespor-Kayıhan Birlikspor ve 21.00’de de Aktepe Denizli Ağrılılarspor – Sost İstiklalgücüspor maçları yapılacak. Aynı gün Kale sahasında 19.00’da Akköy Çerkezspor – Deliktaş Örtülüspor, 20.00’de Pelitlibap Fikirtepespor – Zeytinköy Güzelyurt Gücü ve 21.00’de de Kurtluca Kartalspor – Cankurtaran Çukurspor maçları yapılacak. Yine Pazartesi günü Deliktaş sahasında ise saat 19.00’da Yeniköy Gençlikspor – Kayıhan Akşarspor, 20.00’de Sami Türel Horoz Gençlikspor – Aktepespor ve 21.00’de de Zeytinköygücü – Pamukkale Alpay Tekstilspor maçları oynanacak. Tek maç eleme usulüne göre yapılacak maçlar 25’er dakikalık 2 devre halinde oynanacak. Müsabakanın berabere tamamlanması halinde ise galibi penaltılar belirleyecek.
Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda ilk tur yapılan 18 maçla tamamlandı.

Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda ilk tur yapılan 18 maçla tamamlandı. 27 mahalleden 36 takımın katılımı ile yapılan bu büyük futbol şöleninde ikinci tura çıkan takımlar belirlendi. Heyecan 15 Ekim pazartesi günkü maçlarla devam edecek.

Pamukkale Belediyesi, ilkini 2015 yılı ilkbaharında düzenlediği halı saha futbol turnuvalarında heyecan devam ediyor. 27 mahalleden 36 takımın katılımı ile yapılan “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda ilk tur maçları tamamlandı. Pazartesi günü 9 takım tur atlarken, Çarşamba günkü maçlarda da yine 9 takım ikinci tura adını yazdırdı. İlk gün maçlarında Zeytinköygücü, As Yeniköyspor, Deliktaş Örtülüspor, Pamukkale Alpay Tekstilspor, Aktepe Denizli Ağrılılarspor, Develi dayı Yeğenspor, Pelitlibağ Fikirtepespor, Küçükderespor ve Akköy Çerkezspor takımları tur atlama başarısını göstermişti.

9 TAKIM DAHA BELLİ OLDU

Turnuvada heyecan yapılan 9 maçla devam etti. Zümrüt halı sahada Dost İstiklalgücü, Hürriyetspor’u 13-4 yenerken tur atlarken, Cankurtaran Çukurspor-Deliktaş Gençlikspor maçı 3-3’lük skorla tamamlandı. Maçın galibi ise penaltılar sonunda Cankurtaran temsilcisi oldu. Bu sahadaki son maçta Asmalıevler Kalbim Gıdaspor’u 4-1 yenen Yeniköy Gençlikspor tur atlama başarısını gösterdi. Deliktaş sahasındaki maçlarda da Zeytinköy Güzelyurtgücü istiklal Yıldızspor’u 9-8,Kayıhan Birlikspor Kaplanlarspor’u 11-8 ve Kayıhan Aşkarspor da Kale Gençlikspor’u 19-5 yenip adını üst tura yazdıran takım oldu. Kale sahasındaki maçlarda ise Kaplanlar Gençlikspor’u 15-4 yenen Kurtluca Kartalspor, Yukarışamlı Efsanelerspor’u 8-4 yenen Aktepespor ve Karşıyaka Gençlikspor’u 8-7 yenen Sami Türel Horoz Gençlikspor ikinci tura çıktı.

2. TUR MAÇLARI PAZARTESİ GÜNÜ

“Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda 2. Tur maçları 15 Ekim Pazartesi günü oynnacak. Akhan sahasında saat 19.00’da Develi Dayı Yeğenspor – Kurtlucaspor, 20.00’de Küçükderespor-Kayıhan Birlikspor ve 21.00’de de Aktepe Denizli Ağrılılarspor – Sost İstiklalgücüspor maçları yapılacak. Aynı gün Kale sahasında 19.00’da Akköy Çerkezspor – Deliktaş Örtülüspor, 20.00’de Pelitlibap Fikirtepespor – Zeytinköy Güzelyurt Gücü ve 21.00’de de Kurtluca Kartalspor – Cankurtaran Çukurspor maçları yapılacak. Yine Pazartesi günü Deliktaş sahasında ise saat 19.00’da Yeniköy Gençlikspor – Kayıhan Akşarspor, 20.00’de Sami Türel Horoz Gençlikspor – Aktepespor ve 21.00’de de Zeytinköygücü – Pamukkale Alpay Tekstilspor maçları oynanacak. Tek maç eleme usulüne göre yapılacak maçlar 25’er dakikalık 2 devre halinde oynanacak. Müsabakanın berabere tamamlanması halinde ise galibi penaltılar belirleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.