ÖZTÜRK: KAÇ T.C TABELASI KALDIRILDI

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2018 - 12:14, Güncelleme: 17.11.2018 - 12:14 2991+ kez okundu.
 

ÖZTÜRK: KAÇ T.C TABELASI KALDIRILDI

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, çözüm sürecinde yaşanan T.C. yazılı tabelaların kaldırılması skandalını Meclis’e taşıdı.
Öztürk verdiği önergede Anayasa’nın ilk maddesinde yer alan ‘Türkiye Cumhuriyeti bir devlettir’ ibaresine vurgu yaparak, ‘Hangi kamu kurum ve kuruluşlarının adlarından Türkiye Cumhuriyeti ibaresinin kaldırıldığını, bu eylemin talimatının kim tarafından verildiğinin ortaya çıkarılması için Meclis Araştırması açılması gerektiğini’ belirtti. Haberi sosyal medya hesabından paylaşan Öztürk, “Çözüm Süreci döneminde kaç kamu kurum ve kuruluşunun tabelasından Türkiye Cumhuriyeti (T.C.) ibaresinin çıkarıldığının araştırılması ve sorumluların kimler olduğunun tespit edilmesi için Araştırma Komisyonu kurulması İçin Önerge verdik.⁦@LutfuTurkkan⁩ ⁦@iyiDenizli⁩” ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, çözüm sürecinde yaşanan T.C. yazılı tabelaların kaldırılması skandalını Meclis’e taşıdı.

Öztürk verdiği önergede Anayasa’nın ilk maddesinde yer alan ‘Türkiye Cumhuriyeti bir devlettir’ ibaresine vurgu yaparak, ‘Hangi kamu kurum ve kuruluşlarının adlarından Türkiye Cumhuriyeti ibaresinin kaldırıldığını, bu eylemin talimatının kim tarafından verildiğinin ortaya çıkarılması için Meclis Araştırması açılması gerektiğini’ belirtti.

ee

Haberi sosyal medya hesabından paylaşan Öztürk, “Çözüm Süreci döneminde kaç kamu kurum ve kuruluşunun tabelasından Türkiye Cumhuriyeti (T.C.) ibaresinin çıkarıldığının araştırılması ve sorumluların kimler olduğunun tespit edilmesi için Araştırma Komisyonu kurulması İçin Önerge verdik.⁦@LutfuTurkkan⁩ ⁦@iyiDenizli⁩” ifadelerini kullandı.

ekran-alintisi

ekran-alintisi1

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.