ÖZTÜRK: AZ BİLE SÖYLEDİM!

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2018 - 22:37, Güncelleme: 11.12.2018 - 00:23 3908+ kez okundu.
 

ÖZTÜRK: AZ BİLE SÖYLEDİM!

TBMM Genel Kurulunda 2019 Merkezi Yönetim Bütçesi görüşmelerinde AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş konuşma yaparken İYİ Partili Yasin Öztürk'ün hakaret etmesi ile tartışma çıktı. Tartışma üzerine oturuma ara verildi. Tartışmanın ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Öztürk, "Az bile söyledim" ifadelerini kullandı!
TBMM Genel Kurulu'nda süren '2019 Mali Yılı Bütçe Görüşmeleri' sırasında kavga çıktı. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş'un, CHP ve HDP'ye yönelik olarak "PKK'lılarla görüşüyorsunuz" sözleri gerilime neden oldu. Çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya döndü. İYİ PARTİLİ ÖZTÜRK 'HAS...R' LAN' DEYİNCE... İYİ Parti Denizli milletvekili Yasin Öztürk, Mehmet Muş'a “has…r lan” diye seslendi. Bunun üzerine kavga çıktı ve Meclis Başkanı Binali Yıldırım oturuma 10 dakika ara verdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kavga üzerine arkaya dönerek kendi vekillerine “oturun” işareti yaptı. ÖZTÜRK İKİ BİRLEŞİM MECLİS'TEN ÇIKARILDI TBMM Başkanı Binali Yıldırım, TBMM Genel Kurulunda yaşananların ardından İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ün iki birleşim Meclis'ten geçici olarak çıkarılmasını teklif etti. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, yapılan oylama ile iki birleşim Meclisten geçici olarak çıkarıldı. ÖZTÜRK: AZ BİLE SÖYLEDİM! Yaşanan tartışamların ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan İyi Parti , 27.Dönem Denizli Milletvekili, TBMM San.,Tic.,Enerji,Tabii Kayn.,Bilim ve Tekn. Kom.üyesi, İYİ Parti GİK Üyesi Öztürk, "Bir zamanlar kolkola girdikleri, megri megri diye beraber türkü söyledikleri kişilerle hiç kimse bizi yanyana gösteremez. Bu iftirayı atanlara az bile söyledim" şeklinde ki sözleri ile tartışmalara cevap verdi. 
TBMM Genel Kurulunda 2019 Merkezi Yönetim Bütçesi görüşmelerinde AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş konuşma yaparken İYİ Partili Yasin Öztürk'ün hakaret etmesi ile tartışma çıktı. Tartışma üzerine oturuma ara verildi. Tartışmanın ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Öztürk, "Az bile söyledim" ifadelerini kullandı!

TBMM Genel Kurulu'nda süren '2019 Mali Yılı Bütçe Görüşmeleri' sırasında kavga çıktı. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş'un, CHP ve HDP'ye yönelik olarak "PKK'lılarla görüşüyorsunuz" sözleri gerilime neden oldu. Çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya döndü.

kavgaaa

İYİ PARTİLİ ÖZTÜRK 'HAS...R' LAN' DEYİNCE...

İYİ Parti Denizli milletvekili Yasin Öztürk, Mehmet Muş'a “has…r lan” diye seslendi. Bunun üzerine kavga çıktı ve Meclis Başkanı Binali Yıldırım oturuma 10 dakika ara verdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kavga üzerine arkaya dönerek kendi vekillerine “oturun” işareti yaptı.

ÖZTÜRK İKİ BİRLEŞİM MECLİS'TEN ÇIKARILDI

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, TBMM Genel Kurulunda yaşananların ardından İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ün iki birleşim Meclis'ten geçici olarak çıkarılmasını teklif etti. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, yapılan oylama ile iki birleşim Meclisten geçici olarak çıkarıldı.

ÖZTÜRK: AZ BİLE SÖYLEDİM!

Yaşanan tartışamların ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan İyi Parti , 27.Dönem Denizli Milletvekili, TBMM San.,Tic.,Enerji,Tabii Kayn.,Bilim ve Tekn. Kom.üyesi, İYİ Parti GİK Üyesi Öztürk, "Bir zamanlar kolkola girdikleri, megri megri diye beraber türkü söyledikleri kişilerle hiç kimse bizi yanyana gösteremez. Bu iftirayı atanlara az bile söyledim" şeklinde ki sözleri ile tartışmalara cevap verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.