Aç kalan kuzgun okul bahçesine düştü

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.01.2024 - 16:56, Güncelleme: 20.01.2024 - 15:57 2348+ kez okundu.
 

Aç kalan kuzgun okul bahçesine düştü

Aç kalan kuzgun okul bahçesine düştü
Denizli’de karne bekleyen öğrencilerin önüne kuzgun düştü. Yapılan tedavisinin ardından doğaya salınan kuzgunun açlıktan düştüğü değerlendiriliyor.Denizli’nin Çal ilçesi Hançalar Mahallesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesine kuzgun düştü. Karne almayı bekleyen öğrencilerin arasına düşen kuzgunu fark eden öğretmenler, Çal Belediyesine durumu bildirdi. Çal Belediyesi ekipleri tarafından alınarak veterinere götürdü. Veteriner hekim Ediz Zeybek tarafından kontrol edilen kuzgunda herhangi bir yara veya enfeksiyona rastlanılmadı. Temizliği ve vitamin takviyesi yapılan kuzgun tekrar doğaya salındığını ifade eden Veteriner Ediz Zeybek, “Kuş aç kalmış. Büyük ihtimalle uçarken bir yere çarpmış. Çok halsizdi. Vitamin takviyesi ve bazı gıda maddelerini tükettikten sonra iyice sağlığına kavuştu. 12-13 saat kontrol altında tutulan kuzgun, daha sonra belediye zabıtası tarafından doğaya salındı” diye konuştu.Çal Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada; “Özellikle soğuk hava şartlarında doğada yaşayan canlılara, sokak hayvanlarına yiyecek bırakıyoruz. Vatandaşlarımızda genel olarak hayvanlara karşı duyarlı. Doğada ve insanların yaşam alanlarında gördüğünüz yaralı ya da muhtaç hayvanların durumunu lütfen belediyemize bildiriniz” ifadeleri yer aldı.
Aç kalan kuzgun okul bahçesine düştü
Denizli’de karne bekleyen öğrencilerin önüne kuzgun düştü. Yapılan tedavisinin ardından doğaya salınan kuzgunun açlıktan düştüğü değerlendiriliyor.
Denizli’nin Çal ilçesi Hançalar Mahallesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesine kuzgun düştü. Karne almayı bekleyen öğrencilerin arasına düşen kuzgunu fark eden öğretmenler, Çal Belediyesine durumu bildirdi. Çal Belediyesi ekipleri tarafından alınarak veterinere götürdü. Veteriner hekim Ediz Zeybek tarafından kontrol edilen kuzgunda herhangi bir yara veya enfeksiyona rastlanılmadı. Temizliği ve vitamin takviyesi yapılan kuzgun tekrar doğaya salındığını ifade eden Veteriner Ediz Zeybek, “Kuş aç kalmış. Büyük ihtimalle uçarken bir yere çarpmış. Çok halsizdi. Vitamin takviyesi ve bazı gıda maddelerini tükettikten sonra iyice sağlığına kavuştu. 12-13 saat kontrol altında tutulan kuzgun, daha sonra belediye zabıtası tarafından doğaya salındı” diye konuştu.
Çal Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada; “Özellikle soğuk hava şartlarında doğada yaşayan canlılara, sokak hayvanlarına yiyecek bırakıyoruz. Vatandaşlarımızda genel olarak hayvanlara karşı duyarlı. Doğada ve insanların yaşam alanlarında gördüğünüz yaralı ya da muhtaç hayvanların durumunu lütfen belediyemize bildiriniz” ifadeleri yer aldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.